Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek errol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol? Erdemes megprobalni?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen egyszer talalkoztam egy pasival. Allandoan nezett es ez nekem is feltunt majd kesobb elkezdtunk beszelgetni. (Parkapcsolatban eltem akkor). Utana mar viberen is elkezdtunk beszelgetni vagy fel evig (ez ido alatt egyszer se talalkoztunk csak amikor megismerkedtunk) . Kb 10evvel idosebb mint en. Nagyon jol elvoltunk sok mindenrol beszelgettunk a szexrol max par szot. A lenyeg hogy ez mar tobb mint egy eve tortent.Azota mar az akkor baratommal is szakitottunk. Egyebkent rajott hogy beszelgettem ezzel az embertel de nem ez lett a valo ok. Nagyon sokst gondolok ra mai napig. Lenne meg eselyem vajon nala ha ujra felkeresnem? Mert ugy ert veget ez a beszelgetes hogy egyik naprol a masikra en mindenhonnan tiltottam.

2017. szept. 28. 08:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért tiltottad?
2017. szept. 28. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs ló,jó a szamár is ugye?!
2017. szept. 28. 08:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Az akkori párod alatt, miért kellett még csak pár szót is beszélni vele a szexről?
2017. szept. 28. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Hinnye, én nem akarnám a pasas helyében, hogy a bigém legyél. Ejjj...
2017. szept. 28. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, mivel nem látunk a fejébe, nem tudjuk hogy megharagudott rád vagy nem annyira, tehát hiába irkáljuk itt neked ismeretlenül hogy óó dehogy haragszik, vagy veszett ügy egy életre elástad magad nála...

A kérdésedre a választ csak úgy kaphatod meg, ha rápróbálsz, azaz ráírsz. Írj rá, hogy szia, hogy vagy, mi van veled, ilyesmit. Aztán majd látod hogy reagál e egyáltalán, és ha igen akkor mit. MAjd ha válaszolt, kérj bocsánatot az eltünésedért, mondd el neki mi volt az oka, és hogy most mi a helyzet, hogy épp szingli vagy, neki mi a helyzet, van e valaki komoly e stb. A válaszaiból rögtön látni fogod, hogy van esélyed még, vagy reménytelen.

2017. szept. 28. 08:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem nincs lo jo a szamar is alapon kedves #2.

Hanem mert a srac akivel beszelgettem o nagykn megfogott de az akkori parommal eltem, en sem tudtam eldonteni mit akartam. De ugy voltam vele inkabb a biztos mint a bizonytalan. Mert ugye ha akivel beszelgettem csak dugni akar eldobom magamtol a biztost. Ezert tiltottam kedves #1, mert nem akartam magam gyotorni vele akarmilyen rosszul esett de a biztost (legalabbis akkor meg biztosnak tunt) valasztottam.

2017. szept. 28. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!