Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol? Erdemes megprobalni?
Figyelj, mivel nem látunk a fejébe, nem tudjuk hogy megharagudott rád vagy nem annyira, tehát hiába irkáljuk itt neked ismeretlenül hogy óó dehogy haragszik, vagy veszett ügy egy életre elástad magad nála...
A kérdésedre a választ csak úgy kaphatod meg, ha rápróbálsz, azaz ráírsz. Írj rá, hogy szia, hogy vagy, mi van veled, ilyesmit. Aztán majd látod hogy reagál e egyáltalán, és ha igen akkor mit. MAjd ha válaszolt, kérj bocsánatot az eltünésedért, mondd el neki mi volt az oka, és hogy most mi a helyzet, hogy épp szingli vagy, neki mi a helyzet, van e valaki komoly e stb. A válaszaiból rögtön látni fogod, hogy van esélyed még, vagy reménytelen.
Nem nincs lo jo a szamar is alapon kedves #2.
Hanem mert a srac akivel beszelgettem o nagykn megfogott de az akkori parommal eltem, en sem tudtam eldonteni mit akartam. De ugy voltam vele inkabb a biztos mint a bizonytalan. Mert ugye ha akivel beszelgettem csak dugni akar eldobom magamtol a biztost. Ezert tiltottam kedves #1, mert nem akartam magam gyotorni vele akarmilyen rosszul esett de a biztost (legalabbis akkor meg biztosnak tunt) valasztottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!