Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20L+33F párosról mi a véleményetek? Nem nagy a korkülönbség? Érdemes megpróbálni?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatra vágyunk egyébként mindketten.2010. nov. 15. 21:50
2/12 anonim válasza:
A szerelem nem szab határt az életkorban ilyen korban persze
3/12 anonim válasza:
16-30 sem nagy különbség szerintem. ne mástól várj választ. ha szeretitek egymást, akkor nem nagy a korkülönbség.
5/12 anonim válasza:
Én is 20vagyok és 30éves férfi tetszik de nagyon!!!Tehát szerintem nincs ezzel semmi baj!!!
6/12 anonim válasza:
Én 21 vagyok, most egy 35-36 éves férfi tetszik, előtte egy 48 éves tetszett :) Nyugi, nem gond :)
7/12 anonim válasza:
Tapasztaltabb, érzékibb, komolyabb, stb.
8/12 anonim válasza:
nem gáz, látott durvábbat is a történelem :)
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem nagy különbség. Arra ügyelj h ő biztos szeretne lassan házasságot, gyereket pár éven belül. Ha ezt be tudod vállalni akkor sok boldogságot! :)
21 l/33 f
10/12 anonim válasza:
Ismerek egy 70 évest, szerintem bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!