Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedéskor érdemes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor érdemes a politikai beállítottságról beszélni?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy lánnyal neten és szívesen beszélgetnék erről a témáról. Nem gond, ha elmondom azt, hogy baloldali vagyok és hiszek az egyenlőségben? Szeretek ezzel foglalkozni egyik barátommal is sokat beszélgetünk erről a témáról.
2017. szept. 30. 12:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%

Fordítsuk meg a kérdést: érdemes-e kerülni a témát?

Szerintem nem, mert ha valami vérjobber turulb@s.z.ó elmebeteggel hoz össze a sors, és ez csak akkor derül ki, mikor már együtt vagytok pár hete/hónapja, azzal csak rosszul jártok mindketten.

2017. szept. 30. 13:19
 12/39 anonim ***** válasza:
3%
Undorító téma . Fúj .
2017. szept. 30. 13:22
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem első randin kérdezték már meg, hogy melyik pártra szavaztam. Akkor meglepődtem a kérdésen, de így utólag visszagondolva jogos volt a dolog. Ha nem egyezett volna a válaszunk, nem lett volna több randi. Jobb ha ez már a legelején kiderül, mintha beleszeretsz valakibe és utólag derül ki, hogy a politikai nézeteivel nem tudsz egyetérteni és el sem tudod viselni többé.
2017. szept. 30. 13:24
 14/39 A legrosszabb ***** válasza:
Mélységesen beszélni róla felesleges, időközben egy-egy elszórt félmondatból, kifejezésből, szövegkörnyezetből lehet következtetni rá, hogy milyen beállítottságúak a partnerek. A szélsőségekben gondolkodókat kerülni kell messziről, no meg azokat is, akik alapkőzetmélységben beleássák magukat a politikába.
2017. szept. 30. 13:25
 15/39 A kérdező kommentje:

#8 Ellenzem mind az mszp-t mind a dk-t, mert álbaloldali pártok. Amikor hatalmon voltak sárba tiporták az összes baloldali értékeket és már egy vicc tárgya lett, emiatt nem csodálom, hogy sokat szidják. Most pont ez történik a jobboldallal az is egy vicc, nem csak itt mindenhol, mint pl. usában is.

#10 Én azzal tisztába vagyok, hogy egyenlőtlen anyagi körülmények között születnek, de mit mond Lázár János erre? Akinek nincs semmilye az annyit is ér. Tehát, ha van két ember az egyiknek szegények a szülei a másiknak gazdagok, akkor a nézet szerint a gazdag sokkal többet ér, mert úgy született. A szegénybe így belerúgnak, aki nem tehet arról, hogy olyan helyzetben van. Ezt mindenképp lekéne számolni. A szegényeket felkéne emelni középosztályig és a középosztályt kéne támogatni, fel is kéne lépni a neoliberális gazdaság ellen. Egyrészt az egyenlőtlenség még nagyobb szegénységet hoz és feszültséget. A másik a túlfogyasztástól a bolygónknak is ártunk, komolyan kéne venni a globális felmelegedést is. Én leginkább a baloldalnak a zöld és a szocdem ágát támogatom, ami szerintem nem szélsőséges. Na ilyen pártok vagy nincsenek vagy nagyon kicsik és ezzel van a probléma. Nem állok amellett, hogy befogadjuk a migránsokat, a kerítést sem támogatom, egy európai összefogás kéne, hogy építsenek egy falat és a bajban jutottakat ott segítsük ahol vannak. A tanulásról még annyit ne a több pénzért tanuljanak az emberek, hanem a szenvedély miatt, mert örömüket lelik benne. Attól, hogy valaki nem akar tanulni ne legyen szar élete, mert mi van akkor, ha kb. 30 évesen jön rá arra, hogy milyen irányzat érdekli, addig ne éljen rosszul, mert nem érdemli meg ezt senki.

2017. szept. 30. 13:32
 16/39 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ, milyen a politikai beállítottságod, én lazán beszélek róla és senkit sem riasztok el, mert liberális kapitalista vagyok, ha jobbos a lány, akkor együtt szidjuk a anarchista szocikat, ha balos a csaj, akkor együtt kacagjuk le a nagy nemzetmániás turulszakkörösöket, ha nem áll egyik oldalon se vagy nem érdekli a politika, akkor meg szimplán megállapítjuk, hogy az összes jelenlegi párt úgy szar ahogy van, ami szerintem így is van, ezért valszeg nem is fogok szavazni.

Nem hiszek az egyenlőségben egyébként, ezt irigy emberek találták ki, akik önerőből nem tudnak előrejutni, és ezért náluk sikeresebbek javait akarják elkobozni. Aztán jól tudjuk, hogy a nagy egyenlőség hirdetői általában valahogy mindig egyenlőbbek voltak másoknál...

Szerintem inkább legyek méltányos egyenlőtlenség, mint méltánytalan egyenlőség.

2017. szept. 30. 13:33
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek abban, hogy a nagy dolgokat későbbre kell halasztani. Mint például a gyerektéma. Nem jobb minél előbb megtudni, hogy nem illünk össze?
2017. szept. 30. 13:40
 18/39 anonim ***** válasza:

Magyarországon igazából nincs is igazán jó párt, és ez elmondható mind a bal, mind pedig a jobboldalról. :"D

Egyébként egy felnőtt ember okolható a sorsáért, de egy gyerek nem tehet róla, hogy hová születik. A gyerekek mellé pedig jobb a baloldali felfogás, mert jelenleg úgy van, hogy a gazdag családba születettek élvezhetik jobban az adókedvezményt. (A családi pótlékot egyenlően meg lehetne oldani, bár ott meg az játszik, hogy a szülők egyszerűen lenyúlják, és nem a kicsire fordítják a kapott összeget.)

Egyébként kérdező: Szerintem nyugodtan beszélj a politikáról, mert ez sok mindent elmond a gondolkodásmódotokról is, ami egy kapcsolatban kulcsfontosságú. Nem hinném, hogy egy szélsőjobbos és egy szélsőbalos hosszú távon együtt tudna lenni boldogságban.

22/N

2017. szept. 30. 13:47
 19/39 anonim ***** válasza:
Hacsak nem kerül szóba, ne... Én jártam már velem teljesen ellentétes nézetű lánnyal, és az volt a boldogság titka, hogy nem hoztam szóba sose a politikát. Nagyon kevés ember van akivel lehet erről érzelemmentesen és objektívan beszélni úgy hogy nem sértődik meg, és tájékozott is.
2017. szept. 30. 13:57
 20/39 anonim ***** válasza:
inkább kérdezd meg,h dumálna e erről veled. én személy szerint sosem tettem mert lecarom
2017. szept. 30. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!