Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedéskor érdemes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor érdemes a politikai beállítottságról beszélni?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy lánnyal neten és szívesen beszélgetnék erről a témáról. Nem gond, ha elmondom azt, hogy baloldali vagyok és hiszek az egyenlőségben? Szeretek ezzel foglalkozni egyik barátommal is sokat beszélgetünk erről a témáról.
2017. szept. 30. 12:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Amúgy ez bennetek a vérforraló. Fogalmatok sincs, miféle emberről írtok, mivel semmilyen információt nem közöl a másik, de ti már tudjátok, hogy messziről kerülitek az ilyet. Korlátolt kis sutyerák..
2017. szept. 30. 18:14
 32/39 anonim ***** válasza:
64%

Nem szeretem a liberálisokat, általában buta panel prolik, akik a fotelban ülve osztják az észt az egyenlőségről, a multikultiról, közben fingjuk sincs a való világról.

Amúgy én ha politikai témába csöppenek ismerkedéskor, egyből megmondom hogy köszi de tartsd meg magadnak a nézeteid.

Függetlenül hogy jobb vagy baloldali.

Ha nem veszi a lapot és tolja tovább, akkor viszont látásra.

Volt már hogy azért hagytam ott az illetőt, mert elkezdett nekem mocskos orbánozni és szerencsétlen migránsozni.

(hozzáteszem nem szimpatizálok egy párttal sem, 12 év alatt egyszer sem voltam szavazni, és a jövőben sem tervezem)

2017. szept. 30. 18:40
 33/39 anonim ***** válasza:
Majd ha kecske helyett anyáddal hàl
2017. szept. 30. 18:40
 34/39 anonim ***** válasza:
42%

Az összes liberális akit ismerek (magamat is beleértve)élt eleget külföldön ahhoz hogy legyen rálátása, hogy működik a demokrácia és mi a szabadság. Mivel mind egyetemet végzett, a híreket több nyelven több forrásból hallgatja, olvassa és a kinti ismerőseivel is megbeszéli.

A panelban ülni és m1ről tájékozódni,az egy másik "cég".

Én meg annak a véleményére nem tudok adni aki közönyös a világ és az ország dolgai iránt. Általában gyáva és egocentrikus emberek az ilyenek, aki még szavazni is lusta elmenni.

Ettől függetlenül van sok jobboldali gondolkodású barátom, még konkrétan jobbikos szavazó is. Mert az értelmes vélemény akkor is fontos ha nem értünk egyet.

2017. szept. 30. 19:00
 35/39 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk én azokat elítélem, akik másokat azért szólnak le, mert azok panelban/tanyán/Rózsadombon laknak. Ez még párthoz sem köthető.
2017. szept. 30. 19:42
 36/39 anonim ***** válasza:
56%

#34 hiába próbálsz személyeskedni, nem te vagy az első aki betalál és próbálja bizonygatni hogy az intelligens tanult emberek az igazi felsőbbrendű liberálisok.

Aki pedig nem üti meg a mércédet, az az alja népség igaz?

Emberi egyenlőség mi? :D

Miért van az hogy mindig, de tényleg mindig hatalmas öngólt rúgnak maguknak a hithű liberálisok...

Amúgy meg, nem lustaságból nem megyek el szavazni, csak a magyar politikai felhozatal kb egyen értékű a szombat esti kabaréval.

Majd ha lesz egy olyan párt, akiben látok fantáziát, és nem csak arra megy hogy a média által minél jobban bemocskolja az ellenzéket, talán megfontolom hogy elmegyek szavazni.

2017. szept. 30. 19:44
 37/39 anonim ***** válasza:
31%
a liberalizmus a 21. század fertője, betegsége, gennyedző kelése. nem véletlen ez fogja okozni az emberiség vesztét.
2017. szept. 30. 19:49
 38/39 anonim ***** válasza:

Ha fontos számodra a politika, akkor érdemes megemlíteni.

Bármilyen típusú, meghatározó dolgot érdemes, mert úgy derül ki leggyorsabban, hogy érdemes-e belecsapni a lecsóba, vagy felejtős a dolog, hiszen alapvető témában van konfliktusotok.

(Én például ezért ellenzem a píszískedő titkolózást az álláshirdetésekben: francnak szívatni telefonáltatással, berángatással, meg felvételi beszélgetéssel x idősebbet, y fiatalabbat, z messzebb lakót, vagy Q férfit, vagy épp J átlagos kinézetű nőt... ha a keresett egy középkorú, fehér, dekoratív nő, akinek csak a helyijáratú bérletét kell állni?

Ha ezt mind le lehetne írni, akkor az álláskeresők 90%-a nem a biztos kudarcélménybe ölné idejét-pénzét-energiáját.)

2017. okt. 1. 01:07
 39/39 anonim ***** válasza:

Én, mint balos egyformán ki nem állhatom a c-típust közelről sose látott, lilaködös, liberáloid SJW-t, meg a hörögve migráncsozó turulypulykás-bigmagyarországos jobbantat.

Egyként mocsadék rasszer mindkettő, csak ellentétes irányban azok.

Én az egyenlőségben hiszek.

2017. okt. 1. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!