Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt veletek már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt veletek már olyan, hogy a saját hibátokból veszítettetek el valakit ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Főleg férfiak véleménye érdekelne és az okát szeretném megtudni illetve, hogy mit éreztetek utánna.
2017. okt. 9. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. okt. 9. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Folyamatosan ez van. Szeretnék már kapcsolatot, ugyanakkor bennem van a félsz, hogy milyen lesz, stb. Olyan vagyok, mint a "Medve, b×+ a fúrógépedet" viccben, hogy hergeli magát a nyuszi a rosszra, így azt is kapja.
2017. okt. 9. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, h volt.

Volt, amikor töketlen voltam, volt amikor szimplán lusta, volt amikor meg csak egyszerűen béna.

Vagy piszok jó első randi után hullafáradtan mentem másodikra, és ott ennek megfelelően messze nem tudtam ugyanazt hozni, mint az elsőn, amire a lány részéről rögtön elveszett a varázs (gondolom nagyok voltak a várakozások az első randi után, így még lehangolóbb lehetett a második).

Persze ott simán mondhatjuk, h a lány is elszúrta, h nme adott még egy esélyt:)

Ha valaki még soha nem szúrt el semmit, az vagy meg se próbálta vagy minimális önkritikával sem rendelkezik.

Érzésre meg bosszantó. Nagyon.

2017. okt. 9. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!