Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexista duma lenne ha azt, mondanám valakinek, hogy van saját lakásom és már csak egy jó női kéz kéne a takarításhoz és főzéshez?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy jó házias nőt, mert nem szeretek takarítani.2017. aug. 27. 10:47
1/30 anonim válasza:
Nem, ha ezt egy háztartásvezető nőt kereső hirdetésben teszed. Minden más esetben az.
2/30 A kérdező kommentje:
Nem azt keresek, hanem egy párkapcsolatot, ahol szeretném, ha segítene házimunkában.
2017. aug. 27. 10:50
3/30 anonim válasza:
Ilyet egyszer mondtak nekem randin. Következőre már nem mentem el. Ha takarítót akarsz, arra vannak cégek. Kijönnek, megcsinálják. De ezért párkapcsolat, hogy legyen aki mossa a sz.ros gatyáid...szánalmas.
4/30 anonim válasza:
Ha valakivel mély a bizalom, és nem érti félre a poénkodásod, mert tudja, hogy nem olyan vagy, akkor nem. Viszont te olyan vagy, szóval a te szádból az lenne.
5/30 A kérdező kommentje:
Nos vannak nők akik elvárják a lakást, de azt nem szeretnék, ha segítenének a takarításba. Hát nem mondom nagyon jó. Úgy látszik a feminácizmus eléggé elterjedt.
2017. aug. 27. 10:55
6/30 anonim válasza:
Nem értem a felháborodásotokat, ha egy pasinak van saját lakása, ahol elfér a párja is, és együtt tudnak élni, akkor szerintem teljesen egyértelmű, hogy a nő főzhet, moshat, takaríthat, ami nem elvárás a férfi részéről, hiszen ha eddig egyedül élt és meg tudta oldani, nem hiszem, hogy életképtelen lenne, nemis kötelesség a nő részére, hanem a nő gondoskodása a férfiról, mert ezzel is kimutatja az ember a törődését, szeretetét, hogy ennivalót készít a másiknak is, rendbe tartja a házat és mos rá... és ezeket együtt is lehet végezni, vagy felváltva, nem fontos, hogy csak egyikőjük csinálja a másik kedvéért. Én pl nem vagyok sértődékeny p++a, aki ezért nem állna többet szóba a kérdezővel, inkább kimosolyognám, hogy van humora! Ez külömben is csak a mai nőkre jellemző, hogy a férfitól, aki mindent meg tud neki adni, pénz az kéne, de cserébe ne kelljen adni semmit, mert letörik a műköröm, nagyságosasszonyok... :D 24/L
7/30 A kérdező kommentje:
Olyan élethelyzetbe kerültem, hogy lett egy lakásom, mert történt nem olyan rég tragédia. Hirtelen önállóságra kellett kényszerülnöm és a főzéssel még elbírok néha szeretik is, de takarítástól egyszerűen rosszul vagyok. Ezért is szeretnék nőt, hogy segítsen ebbe ne csak beleakarjon ülni a jóba. Cserébe a főzésből szívesen kiveszem a részem, de a takarítást sose tudtam megszeretni.
2017. aug. 27. 11:04
8/30 anonim válasza:
#6 Félrement kicsit a szövegértelmezés. Nem törik le senki műkörme, de a háztartás vezetése közös feladat. Mosás, főzés, takarítás is közös feladat, úgy ahogy a háztartás költségeit is jó esetben felezik egymás között. Elvárásokkal ezt nem lehet megcsinálni mert akkor rabszolga kell a kérdező mellé, nem nő. Más kérdés, hogy megcsinálom mert közös ügy, de ugyan úgy a másik is megcsinálhatja. Kompromisszum kell és nem az, hogy lepasszolok mindent ami a háztartással kapcsolatos mert az a nő dolga. Nincs olyan hogy a nő dolga vagy a férfi dolga. Amiről te beszélsz az gondoskodás és az is szívből jön, nem elvárás alapján. A kérdező elvárja. Nagyon más ez csajszi, ha neked ez beleférj akkor dobj rá egy privit és sok sikert a szívből jövő takarításhoz.
9/30 anonim válasza:
Én nem tartanám szexistának nő létemre.
Ajánlanék neked egy megbízható bejárónőt.
10/30 anonim válasza:
A hatos válaszoló vagyok, szerintem Te vagy eltévedve kedves utolsó! :) Nyílván nem bejárónőt keres magam mellé a kérdező, hanem társat, és írta is, hogy szívesen kiveszi a részét abban, amiben tudja. Férfiként azért nem olyan könnyű olyan dolgokkal napi szinten bánni, amiket eddig elláttak körülötte. Nem hiszem, hogy csak a takarítás fájna neki, hanem az is, hogy egyedül van. Másrészt, ha házas lenne, és egész nap dolgozna, akkor jól esne neki is, ahogy mindenki másnak, ha rendben lennének otthon a dolgok... Lehet, hogy én vagyok régimódi, de nekem is volt párom 4 évig, akivel együtt éltem, egyetemre jártam, mellette dolgoztam, de minden rendben volt az albérletünkben, és nem azért, mert kényszerítve voltam, hanem mert jól esett, hogy ezt megadhatom neki! Hétvégén ő is segített porszívózni vagy főzni, nem volt finnyás, ha kértem valamit. Én szeretem, ha ezeket többnyire én csinálom, mert az én feladatomnak tartom otthonosnak érezni a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!