Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexista duma lenne ha azt, mondanám valakinek, hogy van saját lakásom és már csak egy jó női kéz kéne a takarításhoz és főzéshez?
#6 -Te olyan mélységesen és naivan buta vagy még',-de hidd el 15-20-év múlva majd rájössz...
Kérdező ez a szöveg bár konkrét és egyebes de egy fatuskóban több fantázia van mint benned'!
Tehát egy eldugott falusi kocsmában is jobban fúj az intelligencia szele mint nálad ...
De kapsz sajnos így is bárkit bármire -vannak alázatos és kiszolgáltatott emberek akikkel bárhogy bánhatsz nem veszik zokon,akik az alapvető tiszteletet elvárják nem hozzád valók.
Attól függ, úgy érted-e. Látszik, te nem úgy érted. E vágyad normális, s mivel szerelmes leszel majd belé, természetesen alapnak fogod érezni, harmóniába legyél tevékenységeivel, így segíteni fogod, még ha nem is házimunkával.
Emberek félreérthetnek dolgokat, de az számít, miért van mondva valami, nem ami mondva van.
Nekem meg családi házam van.
Ki kéne vágni két óriási diófát, újra kell lécezni egy részen a tetőt, ki kell cserélni egy csapot, a villany bojler konnektor részét ki kell cserélni, szétcsúszott a laminált padló, amit ki kell javítani, plusz a fűnyírás, szobafestés, tűzifa hasogatás, meg a többi rendszeresen elvégzendő feladatok. Ez mind férfi munka.
Neked menni fog?
Gondolom nem.
Neked tulajdonképpen nem társ kell, hanem egy új anyuka, és nem baj, ha hagyja magát megdugni.
Szánalmas.
"A KÉRDEZŐ ÍRTA, HOGY SEGÍT SZÍVESEN."
Nem írta. De ha szerinted igen, megírnád, hogy hol?
Az milyen, ha azt válaszolom, hogy nekem is van lakásom, én is inkább a hobbimnak hódolok, úgyhogy cuppantsd össze a lakást és főzz meg, babám, majd ellenőrzöm, hogy jó-e.
Ha ezzel nincs baj, a tiéddel sincs.
# Hatos nem látja a fátol az erdőt!
De nem baj'!
Nekem is családi házam van!-előttem is írta valaki...
Kertészem és autószerelőm nincs-de feszes legyen gyöngyfogakkal és olvasson klasszikus irodalmat!
Cserébe sütök neki mézeskrémest és főzök 6-fogásos ebédet.
A fűnyírást nem sikerült megszeretnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!