Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexista duma lenne ha azt, mondanám valakinek, hogy van saját lakásom és már csak egy jó női kéz kéne a takarításhoz és főzéshez?
Na, a pontozásokból is látszik, mennyi agyalágyult feminista van ezen az oldalon, és akkor ők osztják itt az észt a párkapcsolati kérdésekről...
Hányinger mind.
# 23
Miből gondolod, hogy bármelyikünk eltartót keres házimunkáért cserébe?
"mert nem szeretek takarítani" Hát ez van. Takarítani muszáj, én sem szeretek, pedig nő vagyok. :D
Ha első randin vagy ismerkedés közben lököd be ezt a dumát, hogy kellene egy nő neked aki takarít és főz, abban a percben vége lesz a dolognak. Nem vagyok "femináci", de ha nekem ezzel jönne egy pasi, azonnal otthagynám. Nem cseléd vagyok, hogy így kezeljen. Persze elvárások lehetnek mindkét fél felől, de van egy bizonyos határ. Az jó, hogy házias nőt akarsz, de sürgősen hagyd ki ezt a "van saját lakásom és már csak egy jó női kéz kéne a takarításhoz és főzéshez" dolgot az ismerkedési szövegedből!!
Annyira szánalmas vagy kérdező :)
Örökké egy lúzer fogsz maradni... :)
Kérdező, vannak ilyen nők, de mint látható, nem ezen a fórumon.
És vannak halál lusta nők, akiknek úgy néz ki a saját lakásuk is, mint a disznóól.
Munkámból eredően jópárban megfordultam, még csak nem is szégyelték magukat.
Undorító egykettő.
De teljesen mindegy, a mai trend az, hogy csak összejárnak a dugópartnerek, szigorúan nem élnek együtt, a férfi szponzorálja a nőt, meg a kölkeit, úgyhogy szó nincs takarításról sehol, senkinek. Főzésről pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!