Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja mindenki, hogy barátnő szerzéséhez csak kommunikálni kell tudni?
Csak mert interneten millió nővel találkoztam, akikkel teljesen jól el tudtam beszélgetni. Volt akár hogy szinte egész napon át és jó hangulatban.
De a sok jó beszélgetés után egyikőjük sem akart soha sem többet.
Mindig a legvégén jött a szokásos szöveg: Te nagyon rendes srác vagy, biztos találsz valakit.
A másik eset: Jó veled beszélgetni lehetnénk barátok.
Harmadik eset soha nem volt, hogy esetleg "randizhatnánk", hiába szerettem volna.
És van önbizalmam. Nem hordom le magam semminek.
Egyszerűen ez folyton folyvást így alakul.
Szóval akkor mégis ki kell a nőknek kapcsolat céljából?
Én úgy érzem leginkább senki sem kell nekik.:D
Meg szerintem azért nem nézek ki ellenszenvesen.
Amint látod, ez az esetek többségében kevés.
Mindegy. Feladtam.
Szia!
5 éve próbálkozgatok. Nyilván úgy, hogy próbálkoztam, amikor nem jött össze kiléptem. Elvoltam magamban energiát gyűjtöttem és újra amikor már jól voltam.
Köszönöm az ajánlatod, de nem hiszem hogy tudnál segíteni! Pár levéltől nem változik meg hirtelen a világ. Nyugodtan menj csak a dolgodra!
A világ nem változik meg, de a fejedben rendet lehetne rakni, mert nem érted a mechanizmust!
De hátha szerencséd lesz! Ismertem olyat, akinek közel tíz év kellett, de aztán igen boldog lett!
De mit lehetne a fejemben rendet rakni? Egy teljesen egyszerű srác vagyok. XD
Nyilván önmagam adom egy ismerkedésnél. Ha taktikázásra gondolsz... Hát az megjátszás lenne részemről.
Vagy szerinted az szükséges lenne?
Nem. Nem rólad van szó. Nem ismered a piacot. Tök egyszerű dolgokra gondolok, amivel a piacon el tudnál érni sikert. Ennyi.
De hagyjuk szerintem, mert kezdem magam porszívó ügynöknek érezni, csak valamiért annyira érzem, hogy a fejedben van a gond.
De mindegy.
Nem neten kéne pötyögni naphosszat, hanem mielőbb személyes találkozót lebeszélni, különben előbb-utóbb elkönyvelnek puhapcsnek, aki még egy találkozót sem mer kérni tőlük.
Olyan nincs, hogy egy nő sincs a környezetedben (feltételezem, nem börtönből vagy egy alaszkai olajfinomítóból írsz :D), meg kell találni a lehetőségeket. Van egy csomó kulturális rendezvény, bulik, koncertek, tanfolyamok, hobbik stb.
Volt már hogy gyorsabban kértem találkozót.
Abban a pillanatban tűntek el.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!