Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állítja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja mindenki, hogy barátnő szerzéséhez csak kommunikálni kell tudni?

Figyelt kérdés

Csak mert interneten millió nővel találkoztam, akikkel teljesen jól el tudtam beszélgetni. Volt akár hogy szinte egész napon át és jó hangulatban.

De a sok jó beszélgetés után egyikőjük sem akart soha sem többet.

Mindig a legvégén jött a szokásos szöveg: Te nagyon rendes srác vagy, biztos találsz valakit.

A másik eset: Jó veled beszélgetni lehetnénk barátok.

Harmadik eset soha nem volt, hogy esetleg "randizhatnánk", hiába szerettem volna.

És van önbizalmam. Nem hordom le magam semminek.

Egyszerűen ez folyton folyvást így alakul.

Szóval akkor mégis ki kell a nőknek kapcsolat céljából?

Én úgy érzem leginkább senki sem kell nekik.:D

2018. jan. 9. 22:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
...folyt. és az a helyzet, hogy sok nő könnyen belemegy ebbe a nem " éles" helyzetbe . Jól csicseregnek unalmukban, a férfiak meg reménykednek. Aztán jönne az " éles" szitu, pl randi, rögtön elhúznak. Szóval ne a neten, ez a lényeg!!!
2018. jan. 10. 08:49
 22/37 anonim ***** válasza:

A netes chatelés sehol nincs ahhoz képest, mikor élőben beszéltek, ott a hanglejtés, a mimika, testbeszéd, stb.

Felejtsd el, hogy "férfias körökben" mozogsz, a párom is csak férfiakkal találkozik a mindennapokban az unokahúgán és az anyján kívül, mégis megismert és összejött velem...

#14-es válaszodra:

Nyilván itt senki nem fogja tudni definiálni, hogy a te levélbarátaidnak mitől lennél vonzó... ez mindenkinél más.

2018. jan. 10. 10:35
 23/37 anonim ***** válasza:

Látnak rólad képet ezek a nők?

A képküldés után rögvest tűnnek el, vagy nem?

2018. jan. 10. 11:43
 24/37 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék. Én nem akarok mindenkinek tetszeni.

De nagyon nem értem miért nem akar egy nő sem még az ismerkedési szakaszba sem belemenni velem, miközben azt írják magukról, hogy egyedül vannak és ez rossz nekik.

Nem arról van szó hogy egy elutasított. Hanem az összes lelép/barátzónázik.

Olyan rosszul csak nem nézek ki hogy a világ összes nője elutasítson.:D

2018. jan. 10. 12:34
 25/37 anonim ***** válasza:

Nézd, ha a képadás után ez van, akkor valószínű mégiscsak az a gond, hogy nem tetszik nekik a képed.

A külső dolgot nagyon elhessegetted az első kommentárjaidban, de reálisan nézve a dolgot, ha barátok lennének veled, de mást nem akarnak, akkor ez lehet a gond. Nem vagy egy adonisz, vagy nem vagy fotogén. Ez is lehet..

2018. jan. 10. 12:45
 26/37 A kérdező kommentje:

De mi ez, hogy nem vagy adonisz?

Ezt így acceptálni kellene, hogy életem végéig egyedül kell maradnom? Vagy ezt hogy érted?

2018. jan. 10. 13:07
 27/37 anonim ***** válasza:

Nem. De a nem virtuális világban zajló ismerkedésnél, ha pl. osztálytársad, munkatársad, stb. tud a belsődhöz vonzódni egy nő, míg egy netes ismerkedésnél egy idegennel, ott ez nincs így, ott a külső az, amit egy kép alapján lát: ott ez elég nagy súlyban dönti el a dolgok kimenetelét.

Nincs acceptálva, csak nem könnyű neten csajozni annak, aki a fotóján nem úgy néz ki, hogy attól a lányok bepisiljenek. Többnyire. A nők nagyobb százaléka felszínes, és nem is érdekli, hogy ki lakik a kép mögött, ha a kép nem győzi meg.

Ritkább az a lány, aki egy antitpatikus fotó után is fenntartja az ismerkedést, de nem lehetetlen ilyet találni.

2018. jan. 10. 13:12
 28/37 anonim ***** válasza:
Időben mióta próbálkozol?
2018. jan. 10. 13:14
 29/37 anonim ***** válasza:
Figyi, nem akarok tolakodó lenni, de egy pár levélváltás erejéig szívesen segítenék neked priviben, mert úgy érzem, hogy rád férne némi tapasztalat közlés. Ha elfogadod az ajánlatom, írj rám, ha nem, ne.
2018. jan. 10. 13:15
 30/37 A kérdező kommentje:

De mint írtam élőben nem nagyon vannak körülöttem nők.

Meg szerintem azért nem nézek ki ellenszenvesen.

De az biztos hogy nem pisilnek be a képem láttán.:D

2018. jan. 10. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!