Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állítja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja mindenki, hogy barátnő szerzéséhez csak kommunikálni kell tudni?

Figyelt kérdés

Csak mert interneten millió nővel találkoztam, akikkel teljesen jól el tudtam beszélgetni. Volt akár hogy szinte egész napon át és jó hangulatban.

De a sok jó beszélgetés után egyikőjük sem akart soha sem többet.

Mindig a legvégén jött a szokásos szöveg: Te nagyon rendes srác vagy, biztos találsz valakit.

A másik eset: Jó veled beszélgetni lehetnénk barátok.

Harmadik eset soha nem volt, hogy esetleg "randizhatnánk", hiába szerettem volna.

És van önbizalmam. Nem hordom le magam semminek.

Egyszerűen ez folyton folyvást így alakul.

Szóval akkor mégis ki kell a nőknek kapcsolat céljából?

Én úgy érzem leginkább senki sem kell nekik.:D

2018. jan. 9. 22:57
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
13%
Jól jegyezd meg, interneten nem ismerkedünk nőkkel, s mindezek mellé jobb, ha tudod, a nők interneten gyűlölnek regényeket olvasni. Egy velős káromkodásra előbb ugranak, mint egy logikusan felépített eszmei mondanivalóra, érdekfeszítő esszére.
2018. jan. 9. 23:15
 2/37 anonim ***** válasza:

"Csak mert interneten miiló nővel találkoztam..." Értem. A VALÓ ÉLETTEL MI A HELYZET??? Ráadásul EGYETLEN EMBERREL SEM TALÁLKOZTÁL, max cseteltél az meg sok minden csak nem találkozás.

Nem tudom új információ-e számodra de az interneten kb.SENKI nem a valódi arcát mutatja. Élőben TELJESEN mást mutatnak az emberek.Ezért messzemenő következtetéseket levonni ebből egész picit túlzás.

2018. jan. 9. 23:15
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Jó kommunikáció alatt nem a facebook csetet értik.
2018. jan. 9. 23:16
 4/37 A kérdező kommentje:
Élőben férfias körben mozgok és nincsenek nők körülöttem. Max az idegenek az utcán, amikor megyek valahova.
2018. jan. 9. 23:29
 5/37 anonim ***** válasza:
54%
Nem kommunikáltál szerelmi és szexuális dolgokat, nem mutattad meg nekik, hogy te jó szerelmi partner vagy nekik, és hogy barátnőnek szeretnéd őket.
2018. jan. 9. 23:34
 6/37 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Épp azért jöttek a fent említett válaszok.:D
2018. jan. 9. 23:35
 7/37 anonim ***** válasza:

oke, lepjunk mar tul vegre ezen a probleman. szamit a kulso. mindenkinek. mikor parkapcsolatot keres az ember, egy sor dolog szamit meg, a jo beszelgetes az egyik, ezen kivul a fizikai vonzalom, ha komolyan gondoljak, akkor hogy egy iranyba tartson az eletuk, lehessen a masikkal tervezni, stb.

de ezt miert ilyen nehez vegiggondolni? egyertelmu.

2018. jan. 9. 23:44
 8/37 A kérdező kommentje:

De mégis mi baj lehetne a külsőmmel? Hisz ápoltnak érzem magam.

Ezenkívül még mit lehetne tenni?:D

2018. jan. 9. 23:54
 9/37 anonim ***** válasza:
Oké, most már biztos hogy troll kérdés. Ráadásul a rosszabbik fajtából mert nem is vicces.
2018. jan. 9. 23:56
 10/37 A kérdező kommentje:

Miért lenne troll kérdés? Szeretnék rájönni mégis hogy lehetne elérni hogy egy nőnek többet is jelenthessek.

Kommunikáció önmagában kevésnek bizonyult.

Külsőben ápoltnak érzem magam. Szerintem ez elég egy férfinak.

A szándékaim közöltem.

Mégis akkor mi hiányzik?

2018. jan. 10. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!