Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja mindenki, hogy barátnő szerzéséhez csak kommunikálni kell tudni?
Csak mert interneten millió nővel találkoztam, akikkel teljesen jól el tudtam beszélgetni. Volt akár hogy szinte egész napon át és jó hangulatban.
De a sok jó beszélgetés után egyikőjük sem akart soha sem többet.
Mindig a legvégén jött a szokásos szöveg: Te nagyon rendes srác vagy, biztos találsz valakit.
A másik eset: Jó veled beszélgetni lehetnénk barátok.
Harmadik eset soha nem volt, hogy esetleg "randizhatnánk", hiába szerettem volna.
És van önbizalmam. Nem hordom le magam semminek.
Egyszerűen ez folyton folyvást így alakul.
Szóval akkor mégis ki kell a nőknek kapcsolat céljából?
Én úgy érzem leginkább senki sem kell nekik.:D
Az, hogy ápolt valaki kevés. Azt hiszik, hogy a testalkat a fontos, de amúgy az arc. Helyes vagy? Nem az a poszter pasis jóképűség kell, de fontos, hogy milyen az arcod. Itt már ugye közbe jön az ezerféle ízlés, gondolom ezt nem kell magyarázni.
Kommunikáció... Az nem abból áll ám, hogy felteszek 68 kérdést és ha a lány is kérdez, válaszolok egy kisregénnyel. Rengeteg olyan sráccal beszélgettem már neten, akik bizonygatni akarták, hogy milyen műveltek és választékos a szókincsük, de kb untam az egészet.
Humor! Nagyon fontos, szerintem az egyik legfontosabb. Persze tudni kell, hogy mikor van itt az ideje.
Írásban is átjön egy fajta kisugárzás, kell, hogy határozott legyél, nem nyomulós, aki nem érti a nemet, de tudnod kell, hogy merre akarsz haladni és azt nem is szabad ráhagyni a véletlenre. Irányítsd a beszélgetést!
Azt szoktam írni, amit gondolok.
Talán választékosan fogalmazok a legtöbbször. De ez nem csak nőkkel való beszélgetéskor van így. Nekem ilyen az egyéniségem.
Határozott szoktam lenni.
Amit érzek inkább magamon az a nyomulós ellentéte. Komolyan veszem minden megnyilvánulását a nőnek. Talán ez lehet a baj, sokszor úgy érzem. Nem kellene komolyan venni őket? De ez meg olyan gáz, hogy mondanának valamit és fülem mellett hagyom elmenni, mert "rizsa".
Például ha azt írják, most nem vágynak kapcsolatra. Az első ilyen kijelentés után azt mondom oké, akkor lezártuk a témát. Mivel szerintem a megnyilávulásainknak következményei kell legyenek.
A legtöbb férfi ilyen esetben inkább csak tovább próbálkozna... Szerintem. De én nem tudom.
De ha erre hivatkozol definiáld már, hogy a nőknek mit jelent a "vonzalom".
Én tudom férfiként definiálni nekem mi kell egy nőben.
Visszafele meg ez van: "Vonzalom"
Hát kösz.:D
Fu azert ez nem agysebeszet. Vagy el tudnam kepzelni a fizikai kontaktust es szexet valakivel, vagy nem. Van meg egy koztes reteg, aki ugyan nem indit be elsore, de nem is taszit es a szemelyisegevel meg megnyerhet. Mindenkinek mas jon be. Most mit varsz, irjam le, hogy nekem bejonnek a hosszuhaju, magas pasik? Eddig egy pasimnak volt ehhez kepest hosszu haja. Voltam mar olyanba szerelmes, aki mackos volt. Bar 190 magas es inkabb olyan jo eros testalkatu nem szetfolyos. De volt 165 magas pasim is mar. Jo dumaja volt es istenien nyalt. Nem lehet kijelenteni, hogy milyen legyen egy ferfi, mert meg a sajat idealomtol is eltero emberek jonnek be, hat meg masok izlesehez mennyi koze lenne vajon az enyemnek.
Nem ertem miert olyan nehez ezt felfognod. Ha sok nonek nem jossz be, akkor valszeg nem vagy vonzo. Vagy nem vagy helyes, vagy rossz a testalkatod stb. Ahany no annyi ok.
Nem vagyok kövér. Sőt eléggé sportos vagyok.
Szóval nincs baj a testalkatommal oly módon.
Nem mellesleg ha szexuális vonzalmat próbálok kelteni időnként flörtszerű dolgokkal akkor azért lépnek le, mert rámenős vagyok.
Ha meg nem megyek bele, akkor meg barátság, mert nincs vonzalomkeltés.
Ez a nyuszikán van sapka akkor azért verjük meg, ha nincs akkor azért.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!