Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szokott ilyen hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szokott ilyen hülye módon kommunikálni a párjával?

Figyelt kérdés

Tehat adott egy pár, és mikor olyan hangulatban vannak ilyeneket mondanak egymásnak szeretlek helyett, hogy szeretésben részesítelek, vagy van még készlet a szerelemraktárban/ nyitva áll ma a szerelemcsarnok (szeretsz)?:D vagy ha nem reagal a masik, akkor érdeklődés hiányában a mai szeretés elmarad, vagy pl. ez a párbeszéd:

-Ma lesz az egyutt nem alvasi rendezveny?

-Igen ma lesz tartva, de sajnos nincs tobb helyunk:(

-Akkor az egyutt alvasi rendezvenyre bejutok?

-Oda VIP jegyed van.. pedig mondtam, hogy vegyél bérletet..

A tesom es a baratja allandoan igy beszélnek, nekem még nem volt barátom, es kivancsi vagyok hogy minden parkapcsolatra jellemző ilyesmi?:DD

2018. jan. 6. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen kommunikációtól kb. 2 perc alatt kisülne az agyam.
2018. jan. 6. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat nekem is, es nekik is ahogy latom:Dddd de vicces hallgatni:D
2018. jan. 6. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Eléggé jellemző, hogy párkapcsolatban ugratják egymást a felek, viccelődnek egymással. Legalábbis normális párkapcsolatban összecsiszolódtok tőle. Nyilván ennek is megvan a maga határa, feszegetni azt, túlzásba vinni, vagy kínos pillanatban poénkodni nem éppen ildomos.
2018. jan. 6. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Nekünk csak olyan szavaink vannak, amiket mi találtunk ki.

Ennek az az oka, hogy amikor a párom nyelvét tanultam, sokszor hibásan ragoztam be valamit, vagy máshogy ejtettem ki, esetleg máshogy fogalmaztam meg, és aztán egész egyszerűen így maradt.

Persze 4 év alatt megtanultam perfekt, nem sok olyan szó van, amit ne ismernék (mármint, a hétköznapi nyelvben), a nyelvtani szabályokkal sincs gondom.

De a kezdeti aranyos szavakat megtartottuk, és azóta is így használom, ha vele beszelék.

(Persze kettesben, nem úgy, ha más is érthet)

2018. jan. 6. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden párnak megvannak a saját ilyen "hülyeségei", szerintem ezzel semmi baj nincsen. Most nagyon írni akartam párat a mi kis szóhasználatainkból, de egy se ugrik be konkrétan, pedig van elég sok.
2018. jan. 6. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is van ilyen. Kellenek ezek a kis bolondozások
2018. jan. 6. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!