Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tesznek félre a 200 ezres fizetésükből a 22-25 éves pályakezdő lányok? Úgy vannak vele, hogy majd a férfi dolga lesz megteremteni a feltételeket egy önálló élethez?
Mondjuk számviteli területen, keresnek 200-250 ezret, megy a shopping minden héten, instagramon azt látni, hogy utazgatnak stb. Elherdálják az egészet. BIG4 cégek is bruttó 320-350 körül veszi fel a pályakezdőket, szóval nem kell megmagyarázni, hogy sokkal több az.
Én félretettem egy csomót, és akkor még megjegyezte az egyik lány, akivel kavartam, hogy miért vagyok befeszülve, miért nem élvezem az életet ilyen fiatalon. Mindezt azért, mert nem akartam minden hétvégén Gozsdu udvarba, Pontba, Raktár Bárba meg ilyen pénzes proliknak fenntartott helyekre járkálni vele :D
Miért nem tesznek félre? Vagy még ennyi idősen is a szüleiket lejmolják? Férfiak támogatását élvezik?
"Ez fordítva is nagyon sok kérdésnél igaz, bár ha ott megemlíted, hogy pl. "nem csak a férfiak között van hűtlen, szexmániás" akkor kapod a lepontozást. "
:D
Látszik, hogy el sem olvastad a commentem.
Írtam benne bárhol egy szót is arról, hogy a férfiak vagy a nők milyenek? Direkt kerültem a nemiségre vonatkozó részt.
És látod, háborús logika alapján félre is értetted, rögtön azt hitted, hogy a nők oldaláról a férfiakat szapulod, pedig többször aláhúztam, hogy mindkét nemre igaz. Erre közlöd, hogy fordítva is.
Segítek Edgar: FÉRFI vagyok, és nem írtam egy szóval sem, hogy fordítva nem igaz, sőt azt írtam pont, hogy mindkét nemre igaz.
Mindkét nemnél uralkodik a háborús logika, 1-1 női megmondóember ugyanúgy van vele, hogy amit egy férfi mond, az nem lehet igaz, azt a 'csába kell küldeni, mert harc van, ahol vagy ők, vagy mi, még ha csak verbálisan is. Szomorú, és valahol szánalmas is.
A "háborút", csak úgy lehet befejezni, ha mindkét fél egyszerre teszi le a "fegyvert". És attól még tud rosszul esni amikor olyasmivel vádolnak, ami nemhogy nem igaz, hanem pont a fordítottja a valóság. És ekkor jön a fordított visszatámadás, hogy ugyanolyan találatot vigyünk be, mint amit bekaptunk. Sajnos a "fordítsd oda a másik orcád is" nem jó taktika.
Ide csak agyhalott feminácik és pincsikutyáik járnak?
Kiírja valaki, hogy mit tapasztal pár ismerősénél, és pár agyhalott átnyomja az egészet férfiak vs. nők vitába meg személyeskedésbe.
Hol van ezeknek az embereknek az agyszintje? :D
A 79%-os volt a legeslegelső kommentelő, azóta nyomja a nagy sztorizgatását a kis gyk-n unatkozó, pályakezdőket egyengető felsővezető...
Szerintem full kamu az egész amit írogat, természetesen nem is férfi, csak egy sértődött, triggered nő, aki magára ismert, és a frusztrált lelkivilágát így akarja nyugtatgatni, hogy kamu történetekkel próbálja igazolni magát.. sőt szerintem saját magával beszélget több regisztrációról.
Ennyi élete van az itteni nőknek... :D
És természetesen lepontozgat mindenkit, magát meg fel
Tipikus örökszűz gyk lúzer, akit még bottal sem piszkálnak
Szerintem sem nem kérdése az, hogy valaki félretesz-e vagy sem, hanem inkább személyiség- és neveltetésfüggő.
Bár a korosztályból kicsúsztam, 27 vagyok, de a két éves munkaviszonyommal szerintem még nevezhetem magam pályakezdőnek. A szüleimtől mindig azt láttam, hogy csak addig nyújtózkodnak, ameddig a takarójuk ér, nem vesznek luxuscikkeket hitelre csak azért, mert a szomszédnak is van. Mindig volt félretett pénzük, volt befektetésük. Talán nem véletlen, hogy mire tesóm és én egyetemisták lettünk, egy kis lakással is el tudtak indítani az életben. Mivel ezt láttam otthon, nekem is teljesen alap dolog, hogy a fizetésem egy jelentős részét félreteszem. És őszintén szólva, a páromtól is elvárom ezt a fajta mentalitást, nem szívesen élnék olyannal, aki napról-napra él és hó végén már tőlem kell pénzt kuncsorognia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!