Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tesznek félre a 200...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tesznek félre a 200 ezres fizetésükből a 22-25 éves pályakezdő lányok? Úgy vannak vele, hogy majd a férfi dolga lesz megteremteni a feltételeket egy önálló élethez?

Figyelt kérdés

Mondjuk számviteli területen, keresnek 200-250 ezret, megy a shopping minden héten, instagramon azt látni, hogy utazgatnak stb. Elherdálják az egészet. BIG4 cégek is bruttó 320-350 körül veszi fel a pályakezdőket, szóval nem kell megmagyarázni, hogy sokkal több az.

Én félretettem egy csomót, és akkor még megjegyezte az egyik lány, akivel kavartam, hogy miért vagyok befeszülve, miért nem élvezem az életet ilyen fiatalon. Mindezt azért, mert nem akartam minden hétvégén Gozsdu udvarba, Pontba, Raktár Bárba meg ilyen pénzes proliknak fenntartott helyekre járkálni vele :D

Miért nem tesznek félre? Vagy még ennyi idősen is a szüleiket lejmolják? Férfiak támogatását élvezik?

2017. dec. 24. 22:21
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
90%
#40 Nos, örülök, hogy az ifjak útját egyengeted, én megbecsülöm, mikor valami bölcs tanácsot hallok nálam idősebbektől. Amit te csinálsz, azt nem "turkálásnak" nevezném, csak szimplán tanácsadásnak. A kérdező viszont árgus szemekkel figyeli, hogy ki mit vesz a boltban, aztán jön savazni anonim fórumokra felháborodva, hogy hogy képzelik, meg kalkulálgatja mások bérét, na ez az én definíciótáramban "turkálás".
2017. dec. 24. 23:50
 42/56 A kérdező kommentje:

# 41

Abban mi az "árgus szemekkel" való figyelés, meg magánéletben való turkálás, hogy látom, hogy a környezetemben lévő emberek hogy élnek? Meg olyan lányok, akikkel randizgattam/randizgatok? Csukjam be a szemem?

Ilyen hülyéknek van mérnöki diplomája?

2017. dec. 24. 23:57
 43/56 anonim ***** válasza:

Én mikor pályakezdőként, szar szakmában töredékét kerestem a mostani fizumnak, akkor is félreraktam. Bár az is igaz, akkoriban még szüleimnél laktam, de akkor is haza adtam, és álltam a saját kiadásaimat. Nyilván így is kevesebbe került, mint most az albérlet.

Nagyon sokan nem tudják kezelni a pénzt, nemtől függetlenül. Nálunk pont én tudom jobban kezelni, nő létemre. Párom könnyebben kiad mindenfélére, ezért inkább én kezelem ezt. Nekem hála jól tudunk félretenni, hamarosan összegyűlik annyi, hogy ne kelljen albérletben maradnunk :)

Szóval ez szerintem nem nemtől függ, és nem is feltétlen a fizetés nagyságától. Mikor az ember kevesebbet keres, sokkal jobban átgondolja, mit engedhet meg magának, és mit nem. Míg nagyobb kereset esetén folyton ott van, hogy "ohh, jut még erre is, meg arra is" és nagyobb elhatározottság, tudatosság nélkül könnyebben kifolyik az illető kezéből. Ezt több, ma már jobban kereső ismerősöm is megjegyezte. Komoly erőfeszítést igényel megtalálni az arany középutat, hogy az ember ne garasoskodjon magával és a másikkal szemben is, de azért maradjon is miből félrerakni. Van, aki ezt nem is akarja megtanulni, de van, akinrk csak időbe telik. Válassz. És ismétlem, ez nem nemtől függ.

2017. dec. 25. 00:03
 44/56 anonim ***** válasza:
93%
#42 hát az, hogy "látom, hogy hogyan élnek" nem valami pontos adatgyűjtési módszer. Most akkor tudod, hogy a randipartnereid konkrétan mennyit keresnek és mennyit költenek és mire vagy sem? Mert az, hogy "látom, hogy utazgatnak" az még nem jelent semmit és az sem valami hiteles, hogy az Instát görgeted. Ha az ember nagyon akarja, akkor fillérekből elintézhet egy utazást. Ha már last minute foglal olcsó repjegyet és mellette nyitott a kanapészörfre, akkor olcsón megússza. Sok utazó így csinálja. Ha az Instán a próbafülkében lőnek egy tükörszelfit, az nem azt jelenti, hogy meg is vették a ruhát.
2017. dec. 25. 00:10
 45/56 A kérdező kommentje:
# 44 Jaj de erőlködsz :D
2017. dec. 25. 00:43
 46/56 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként olyan qrva jókat lehetne ezekről beszélgetni, ha nem lenne nemekre kihegyezve.
2017. dec. 25. 00:47
 47/56 anonim ***** válasza:
90%

44#

Minek válaszolsz a kérdezőnek? Neki csak annyi a célja, hogy kifröcsögje itt magát, hogy a "gonosz nők csak a pénzre mennek". Annyi baja van ennek a "férfinak", hogy undorító a személyisége ezért minden épkézláb nő sírva menekül előle és, hogy ez ne az ő kis lelkét terhelje, kitalál valami eltorzult világképet magának amiben minden a nők hibája. Az ilyenekkel nem lehet vitázni.

Az viszont jó, hogy a kérdésből végül egy kellemes hangvételű beszêlgetés kerekedett ki, amiben végül meglett az igazság is.

A pénzszórás nem férfi vagy női tulajdonság. Mindkét nemben van aki spórol és van aki bulizik, ruhára, kocsira, számítógépre, utazásra költi el az összes pénzét. De egyszer remélhetőleg majd a költekezőknek is benő a feje lágya és rájönnek, hogy ilyen életmóddal egyhamar a híd alatt fognak kikötni.

2017. dec. 25. 07:37
 48/56 anonim ***** válasza:
10%

"gonosz nők csak a pénzre mennek"

Ilyen hol volt? Gondolom a való életben is te lehetsz az illetékes szarkavaró, akinek keserű, magányos a saját élete, aztán csak kibeszél mindenkit a munkahelyén, meg ferdíti a tényeket, csinálja a drámákat.

2017. dec. 25. 08:50
 49/56 anonim ***** válasza:

"Egyébként olyan qrva jókat lehetne ezekről beszélgetni, ha nem lenne nemekre kihegyezve."

LIKE!

Legalább tízszer írtam le, hogy a téma fontos, és a meglátás is jó, csak éppen független a nemektől.

Más topicoc alatt sokszor írtam már, hogy a GYK-n sajnos eluralkodott a háborús logika, hogy vagyunk mi meg vagytok ti, és a két fél véleménye között semmilyen átjárás nincs, a másik felet meg kell semmisíteni (akár verbálisan, akár pontozni, a gondolataiból semmit nem szabad elfogadni).

Ezzel az a gond, hogy pont egy ilyen jó témánál is azon megy a pörgés, hogy a fiúk vagy a lányok spórolnak e kevesebbet (vagy éppen más témában önállótlan mamahotel lakók, csak a bicepszet/mellbőséget néző külsőségekre utazók, a párjukat megcsalók, etc, ahelyett, hogy látnánk, mindkét nemnél terjedő jelenségekről van szó)

2017. dec. 25. 09:55
 50/56 anonim ***** válasza:

Ez fordítva is nagyon sok kérdésnél igaz, bár ha ott megemlíted, hogy pl. "nem csak a férfiak között van hűtlen, szexmániás" akkor kapod a lepontozást.

Pedig itt ennél a kérdésnél és ott is, inkább embere válogatja a dolgot, nem pedig az, hogy most épp melyik nemet képviseli.

Nehéz egyenlőségjelet tenni mondjuk 2 férfi és 2 nő közé, ha:

- Az egyik férfi örök hűtlen, csélcsap Casanova, olyan stílussal mint a helyi gazdagabb romák, a másik meg amolyan klasszikus szobatudós aki még díjat is nyert valami felfedezéséért, pedig mindkettő férfi.

- Az egyik nő olyan aki 25 éves koráig fater, utána a férje pénzét kívánja költeni, "mert ez az élet rendje, a férfi ezért van", arrogáns, "flegmah" stb, a másik pedig egy visszafogottabb stílusú, de ettől függetlenül érzelmes valaki, aki regényeket ír (nem Orvavecz-színvonalon, hanem normálisan).

De még cigány és cigány közt sincs egyenlőségjel mindig...

Van olyan amelyik normális, dolgozik a múltkor segítettek egy idős néninek, a másik véglet meg dikmázik és amint félrenézel tele a zsebe...

Sokkal könnyebb lenne a negatív véglet nélkül.

2017. dec. 25. 10:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!