Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tesznek félre a 200...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tesznek félre a 200 ezres fizetésükből a 22-25 éves pályakezdő lányok? Úgy vannak vele, hogy majd a férfi dolga lesz megteremteni a feltételeket egy önálló élethez?

Figyelt kérdés

Mondjuk számviteli területen, keresnek 200-250 ezret, megy a shopping minden héten, instagramon azt látni, hogy utazgatnak stb. Elherdálják az egészet. BIG4 cégek is bruttó 320-350 körül veszi fel a pályakezdőket, szóval nem kell megmagyarázni, hogy sokkal több az.

Én félretettem egy csomót, és akkor még megjegyezte az egyik lány, akivel kavartam, hogy miért vagyok befeszülve, miért nem élvezem az életet ilyen fiatalon. Mindezt azért, mert nem akartam minden hétvégén Gozsdu udvarba, Pontba, Raktár Bárba meg ilyen pénzes proliknak fenntartott helyekre járkálni vele :D

Miért nem tesznek félre? Vagy még ennyi idősen is a szüleiket lejmolják? Férfiak támogatását élvezik?

2017. dec. 24. 22:21
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes. A környezetemben a munka kerülök mind ferfiak. Akik nem vállalnak felelősséget, 30 éves kora ellenére anyuci tartja, anyuci mos, hajtogatja a ruháit.

Férfiak. Hah. Nem érdelmitek a szót sem.

2017. dec. 24. 22:46
 22/56 anonim ***** válasza:
85%

Aham. Mekiben. Szóval most jön, hogy értelmesen nem tudsz érvelni, és átváltasz személyeskedésbe. Köszi, ülj le, egyes...

Cuki lehetsz.

2017. dec. 24. 22:48
 23/56 anonim ***** válasza:
72%
Sok idióta nő- és férfigyűlölő ezen az oldalon. Egyik hülyébb, mint a másik. Amúgy ez a "jobban keresek, mint a legtöbb férfi/nő" tipikus komplexusos mentalitás. Valamelyikőtöknek van egy 400-500 ezres fizuja, és máris azt hiszi, hogy ő az élet császára. Szánalmas.
2017. dec. 24. 22:49
 24/56 anonim ***** válasza:
26%

Érdekes. A környezetemben a munkakerülök mind nők. Akik várják, hogy eltartsa őket valaki, egyik munka sem jó neki, mert hát ő kommunikáció szakos marketing menedzser, nem megy el holmi melósnak, ennek eredményeképpen 30 éves kora ellenére anyuci-apuci tartja, anyuci mos, főz, mert a kicsi lány még azt sem tanulta meg.

Nők. Hah. Nem érdemlitek a szót sem.

2017. dec. 24. 22:49
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én is hallgattam sokat, hogy "miért spórolsz, miért nem jössz bulizni, miért mondod, hogy nem tellik valamire". Pedig nem voltam teljesen otthon ülő, csak azért nem csapattam minden este valami felkapott szórakozóhelyen.

Aztán mikor lakást vettem, akkor hirtelen jöttek az irigy hangok, hogy "de jó neked", meg "én ezt nem engedhetem meg magamnak", és a többi.

Abba senki nem gondolt bele, hogy én nem viseltem folyton a legújabb divat szerinti ruhákat, nem mentem el 3x nyaralni egy évben, nem voltam ott az összes klub megnyitóján.

Cserébe ma olyan egzisztenciám van, amit sokan irigyelnek.

Volt barátnőm, aki partner volt ebben az életmódban, volt akinek egyszerűen folyt ki a keze közül a pénz, bármennyit is keresett. A haverok szintén vegyesek ilyen téren.

Szóval ez inkább életszemlélet, neveltetés, stb kérdése, és nem férfi-nő dolog.

2017. dec. 24. 22:50
 26/56 anonim ***** válasza:
38%
7 éve egy helyen melózom. Nem keveset. Mellettem az exeim nem bírtak egy évig egy munkahelyen meglenni. Szóval hagyjuk már....
2017. dec. 24. 22:51
 27/56 anonim ***** válasza:
29%

Kajak ilyen retardált nők járnak erre az oldalra?

Annak ellenére, hogy szerintem mind a két oldal fogyatékos, aki általánosít.

De felettébb vicces, hogy valaki kikéri magának, majd a legkeményebb általánosításokat lenyomja.

2017. dec. 24. 22:54
 28/56 anonim ***** válasza:
93%

Ugye tényleg nem azt akarjátok kihozni, hogy:

- a munkakerülés

- a spórolás

- a célokért dolgozás

- stb

függ az illető nemétől?

Én férfiből és nőből is ismerek olyat, akinek tervei, céljai vannak az életben, és ezek eléréséért dolgozik, meg olyat, aki akár évek óta munkanélküli, de közben bármit továbbra sem vállal el, mert ő ezt vagy azt nem fogja csinálni (a kedvencem például a tanár végzettségű ismerős, aki 2 éve munka nélkül van, de közölte, hogy ő tanítani ugyan semmi pénzért nem fog elmenni. Ez ám a luxus azt hiszem. A nemét direkt nem nevezem meg, mert tök mindegy)

2017. dec. 24. 22:55
 29/56 anonim ***** válasza:
13%
És az mennyivel jobb, amikor egy csaj nem válogatós a munkavállalás szempontjából, és mondjuk elmegy a kereskedelembe dolgozni, ott meg végigszopkodja az összes főnök farkát az előbbrejutása érdekében?
2017. dec. 24. 23:00
 30/56 anonim ***** válasza:
7%

Kedvencem az a réteg akik meg is magyarázzák, hogy a férfinak ezért kell sokkal-sokkal többet keresnie, mint ők - meg persze a "gyes miatt". Fel sem merül, hogy az akkor kieső pénzt közösen kellene összedobni mikor jobbant ment a szekér...

Magyarország ilyen téren nagyon hülye.

2017. dec. 24. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!