Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tesznek félre a 200...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tesznek félre a 200 ezres fizetésükből a 22-25 éves pályakezdő lányok? Úgy vannak vele, hogy majd a férfi dolga lesz megteremteni a feltételeket egy önálló élethez?

Figyelt kérdés

Mondjuk számviteli területen, keresnek 200-250 ezret, megy a shopping minden héten, instagramon azt látni, hogy utazgatnak stb. Elherdálják az egészet. BIG4 cégek is bruttó 320-350 körül veszi fel a pályakezdőket, szóval nem kell megmagyarázni, hogy sokkal több az.

Én félretettem egy csomót, és akkor még megjegyezte az egyik lány, akivel kavartam, hogy miért vagyok befeszülve, miért nem élvezem az életet ilyen fiatalon. Mindezt azért, mert nem akartam minden hétvégén Gozsdu udvarba, Pontba, Raktár Bárba meg ilyen pénzes proliknak fenntartott helyekre járkálni vele :D

Miért nem tesznek félre? Vagy még ennyi idősen is a szüleiket lejmolják? Férfiak támogatását élvezik?

2017. dec. 24. 22:21
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Ez hol volt? Hallucinálsz. Elmebetegségedet és üldözési mániádat kezeltesd.
2017. dec. 24. 22:38
 12/56 A kérdező kommentje:

De jó, hogy kiírtam egy kérdést, és senki sem válaszol. 80% sértődött lány (de ha rá nem igaz, miért is kapja fel a vizet?) aki ezerrel igazolja, hogy a férfiak roszabbak.

Mi ez, óvoda?

2017. dec. 24. 22:40
 13/56 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, többet keresek mint a legtöbb férfi. Nem szorulok más pénzére.

Ez az oldal kezd kabaré lenni...

2017. dec. 24. 22:40
 14/56 anonim ***** válasza:
90%

Hagyjuk már ezt az ostoba "úúú minden nő hülye, miért nincsen Férfi Agyatok???" maszlagot..

Ennyi erővel tudod mire költi 100ból legalább 75 pályakezdő kiskakas a fizetését? Az általad leszólt huszonéves nőket fizetik be minden szirre-szarra, mert azt gondolják, hogy így megvehetik a nők figyelmét, ami persze nem történik meg.

Van nő aki félre rak, van nő aki herdál, mint ahogy van férfi, aki félre rak és van férfi, aki herdál, és a tény, hogy ezt így el kell magyarázni, mint valami óvodásnak sokat elárul arról, hogy mennyire nézitek embernek a nőket. Amúgy meg miért érint téged az, hogy teljesen vadidegen emberek mit csinálnak a saját maguk által megkeresett pénzzel? Minek nézegeted egyáltalán a közösségi oldalaikat? Akit hülyének nézek, annak nyilván nem követem az életét facebookon meg instagramon. Gáz..

Ha meg attól félsz, hogy egy nőnek csak a pénzedért fogsz kelleni, akkor eleve ismerkedj úgy, hogy minden számlát feleztek, és visszafogottabb helyekre jártok, mert így könnyű kiszúrni azokat, akik egy az egyben rád akarnak akaszkodni...

2017. dec. 24. 22:41
 15/56 anonim ***** válasza:
88%
Baromság a kérdés. Degradálod a nőket.
2017. dec. 24. 22:41
 16/56 anonim ***** válasza:
79%
Kérdésedre válaszolva. Nem a férfi dolga. Ez mindkét fél dolga. Közösen megteremteni az egzisztenciát.
2017. dec. 24. 22:43
 17/56 anonim ***** válasza:
22%

Mennyi önérzetes nő van ezen az oldalon, hányinger :D

Én ismerek olyat, aki még 24 évesen is a szüleit lejmolja, aztán nekikezdett még egy 2 éves büfé mesterszaknak, csak hogy dolgozni ne kelljen.

Egyébként senki sem mondta, hogy férfiaknál nincs ilyen.

De a kommunikáció szakos, shopping mániás emberek, 0 jövedelem melletti 200 ezres havi kiadásokkal általában nem férfiak.

2017. dec. 24. 22:43
 18/56 anonim ***** válasza:
7%

A férfiak dolga az eltartás, a lelke mélyén minden nő ezt vallja, csak kínos lenne bevallaniuk. Mellesleg nem értem, miért tartják kínosnak, amikor például én is pont inkább méltányolni szoktam azokat a GYK-n megnyilvánuló nőket, akik a talpukra állnak, s kerek-perec kijelentik, hogy igenis a férfi legyen a gatyahordó. Ez így van rendjén.

Mellesleg tőlem már 20-21 évesen elvártak saját lakást, saját autót, saját önfenntartást, miközben havi 180-200 órányi diákmunka mellett szakközépiskolában gürcöltem a sokadik szakmámért. Nagyjából ez az időszak volt az a pillanat, amikor végleg lehúztam a rolót a tetű nők orra előtt párkapcsolat terén.

2017. dec. 24. 22:44
 19/56 anonim ***** válasza:
9%

"többet keresek mint a legtöbb férfi"

Így megemelték a béreket a mekiben?

2017. dec. 24. 22:44
 20/56 anonim ***** válasza:
72%
Honnan tudod, hogy az osszes penzuket elkoltik, talan posztoljak a szamlat is minden megosztas melle? :) Elkepzelesed sincs arrol, mit mennyiert vesznek, az utazasok pedig pont olyan dolog, amit aztan akarmennyibol ki lehet hozni mindennel egyutt 50K-bol es 5 millio forintbol is. Te meg csak annyit latsz belole, hogy epp kulfoldon tartozkodik. A szorakozohelyeken meg altalaban nem kell fizetni, mert mindig van par szerencsetlen, nyomulo luzer, aki azt hiszi, hogy ket koktel miatt majd hazaviheti a lanyt.
2017. dec. 24. 22:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!