Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
400-450 ezres fizetés miért ennyire imponáló a nőknek?
Érdekes módon ahogy kiderül, hogy mennyit keresek, egyből megváltozik a beszélgetés menete.
Nem azt mondom, hogy felcsillan a szemük, de sokkal érdeklődőbbek lesznek irányomba.
Pedig mindenki azt mondja, hogy a normális nők nem a pénzre mennek!?
Akkor ezek szerint én nem a "normális" kategóriával ismerkedek? Sajnos ezt előre nem tudom megállapítani.
Viszont kivétel nélkül minden nőnél tapasztaltam valamiféle pozitív változást, mikor kiderült (az egyébként szerintem nem magas) fizetésem összege.
Még soha egyetlen egy pasinál se jutott eszembe megkérdezni randin,hogy mennyit keres.Sőt,furcsáltam volna,ha megmondja.
Te engeded magadra a hiénákat..
Anyagias nőknek jó, viszont az olyan nőt meg nem lehet élvezni, mivel csak az anyagias dolgokat szereti, a lelki dolgokat már kevésbé, így ilyen kapcsolatot nem is lehet ápolni vele.
Persze gondolom azért egy olyan lánykának is imponáló, aki kevésbé a materiális élvezeteket részesíti előnybe, de ebben az esetben véletlenül sem ez lesz a sorsdöntő, és számításba lesznek véve más egyéb dolgok is veled kapcsolatban.:)
Remélem tudtam segíteni.:)
1. Általában hosszas online beszélgetéseket megelőzően.
Volt hogy már a találkozás előtt (már ha eljutunk odáig) valamilyen formában szóba szokott kerülni a munkahely és az ezzel kapcsolatos (pl fizetés is) dolgok.
Élőben is volt rá példa, a jövőre néző tervekkel kapcsolatban alakult ki egy téma, és így került szóba ki mennyit keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!