Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ma már a nők is dolgoznak és van önálló keresetük, akkor a férfiak miért hiszik azt, hogy a nőknek csak a pénzük kell, és pénzzel meg lehet őket venni?
Ebben a kategóriában, meg máshol is rengeteget olvasni, hogy a pasik azt hiszik a nőknek csak a pénzük kell, meg elég annyi hogy jó kocsi, lakás, áttermek, ékszerek stb. és akkor meg is van a nő.
Régen tényleg csak a férfiaknak volt pénzük, és ők tartották el a nőt is, de ma már a nők ugyanúgy dolgoznak, önállóak, nem függenek a férfitól.
Akkor a pasiknak miért van még ma is ez a téveszméjük. Nekem tényleg nem fontos mennyi pénze van a pasinak, mert tudom, hogy én is képes vagyok előteremteni magamnak a ami kell, és meg tudom majd venni.
Szerintem nagyon lealacsonyító ez a gondolkodás a nőkkel szemben. Nem vagyunk kisgyerekek, hogy el kelljen tartani minket.
Nyilván azért, mert sok felszínes r..banccal találkoztak egyesek, és ebből kifolyólag, mivel nem látnak tovább, elkönyvelték az összes nőt, pénzéhes felszínes r..bancnak!
De annyi eszük már nincs hogy másképp lássák a dolgot, és hogy ezzel az erővel, mi nők pedig elkönyvelhetnénk az összes pasit gerinctelen szexmániásnak!
Pedig tudjuk, hogy ez nem így van.
Fogalomzavar.
A nő neked mindenki, aki 16-66 között xx kromoszómával rendelkezik.
Nekik a nő az, aki 16-22 közötti, vékony, lufimellű instsmodell suggar baby, aki csak pénzért kapható, de akkor bármire.
És utána vonyítanak, hogy minden nő... pedig ők tényleg csak a rendes, csinos, átlagos csajoknál próbálkoztak...
Közben az ilyen lányokat akkor se veszik észre, ha az orruk előtt van, illetve "arra már nem áll fel, de erről nem ő tehet".
Ez nem hit kérdése, hanem bizonyított tény. HIPERGÁMIA
Szerintem a 4-es mondta meg az igazságot. Könnyebb arra fogni a sikertelenséget, hogy "a nőket csak a pénz érdekelni nekem meg nincs pénzem", minthogy beismerni, hogy "modortalan, érzéketlen, unalmas stb. pasi vagyok"...
Én pedig azokat a nőket nem értem, akik ismerkedésnél egyből ezt nézik, mert ez valahol egy beismerés, hogy a férfitól szeretne függeni, és nem tudja magának megteremteni a dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!