Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ma már a nők is dolgoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ma már a nők is dolgoznak és van önálló keresetük, akkor a férfiak miért hiszik azt, hogy a nőknek csak a pénzük kell, és pénzzel meg lehet őket venni?

Figyelt kérdés

Ebben a kategóriában, meg máshol is rengeteget olvasni, hogy a pasik azt hiszik a nőknek csak a pénzük kell, meg elég annyi hogy jó kocsi, lakás, áttermek, ékszerek stb. és akkor meg is van a nő.

Régen tényleg csak a férfiaknak volt pénzük, és ők tartották el a nőt is, de ma már a nők ugyanúgy dolgoznak, önállóak, nem függenek a férfitól.

Akkor a pasiknak miért van még ma is ez a téveszméjük. Nekem tényleg nem fontos mennyi pénze van a pasinak, mert tudom, hogy én is képes vagyok előteremteni magamnak a ami kell, és meg tudom majd venni.

Szerintem nagyon lealacsonyító ez a gondolkodás a nőkkel szemben. Nem vagyunk kisgyerekek, hogy el kelljen tartani minket.

2016. dec. 31. 12:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%

Nincs ennyi pénzes pasi. Ami szerintem mindenkinek mást jelent.

De most komolyan, szürke kisegér vagyok, egy darab arckrémem 18 ezer. Akkor milyen lehet a csajszimajszik kiadása?

Azt meg nem értem, ez hogy működik a gyakorlatban. A csaj elmondja, mennyi pénz kell neki, a pasi meg szó nélkül odaadja? Pinkódot ad ajándékba?

2016. dec. 31. 13:22
 12/23 anonim ***** válasza:
54%

azért legtöbb esetben ennek a teóriának bőven van alapja.

persze az ilyen netes közösségekben könnyen ki lehet jelenteni bármit, általánosítani, konteókat gyártani, de saját tapasztalatom is azt mutatja, hogy nem csak farzsebből elővett kitaláció az egész.

én nem tartozom az antiszociális, otthon ülő, sült galambot váró, elkeseredett nőgyűlölő férfiak/fiúk csapatához.

sok barátnőm volt már, több éves kapcsolatok is, és bizony már velem is megesett hogy olyan nőt fogtam ki aki elvárta, hogy mindent én álljak, halmozzam el ajándékokkal, mert ha nem teszem "akkor majd más megteszi helyettem" -mondotta (pár hónapnál nem is tartott tovább a kapcsolatunk)

sőt tovább megyek, az ismerőseim között is rengeteg ilyet látok/hallok.

az egyik haveromnak pont ezért lett vége nem olyan rég a kapcsolatának, mert megszűnt a "menő" munkahelye és már nem tudta biztosítani azt a barátnőjének hogy meglegyen a heti szoli/műköröm/fodrász, és a csaj kocsiját is el kellett adni (amit a srác vett neki) mert nem tudták fenntartani.

a csaj elhagyta 1,5 év után, jelenleg egy másik pénzes palimadárral van együtt.

van egy havercsaj barátnőm, gyerekkorom óta ismerem, szinte mindent megbeszélünk egymással, ő szokta mesélni hogy a barátnői milyen felszínes (25-30 éves) nők lettek.

mondja hogy állandóan az a téma, hogy kinek milyen anyagi javai vannak, a barátok/férjek -től mit kapnak, kibeszélik őket hogy az ágyban milyen szarok, meg két lábon járó szerencsétlenségek és még sorolhatnám.

de persze a kocsi mindegyik alatt ott van, meg az ájfónhét, dolgozni meg egyik sem dolgozik.

kérdező, nem mindenki egyforma.

becsülendő hogy neked más értékrendjeid vannak, de attól még létező dolog amiről szó van.

persze ehhez mind a két fél hozzájárul, mert addig még lesznek olyan férfiak akik pénzelik a nőket, és lesznek olyan nők akik ezt természetesnek veszik, a helyzet nem fog változni sőt csak rosszabbodni fog.

30F

2016. dec. 31. 13:42
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
De ezt megint nem értem... önként vesz meg a faszi az iPhone-t? Vagy a csajok veszik meg a bankkártyájával. Gyakorlati példák érdekelnének.
2016. dec. 31. 13:47
 14/23 anonim ***** válasza:
67%

Gyakorlatilag ez úgy néz ki, hogy a pi.navakságban szenvedő pasi minden cart megvesz a plázacicájának, csak dobja szét a lábát...

Nem képesek nemet mondani, inkább eltűrik a kihasználást. Utólag tudnak csak reklamálni, mikor lelépett a csaj, hogy milyen pénzéhes volt.

Azért ehhez mindig kell (legalább) egy olyan pasi is, aki hajlandó mindezt kifizetni.

;)

Miért is nem hajtjátok el az ilyen lotyókat? Hmm?

2016. dec. 31. 13:54
 15/23 anonim ***** válasza:
79%
Ha hozzám odajönne a pasim, hogy vegyek neki iPhone-t, hülyére röhögném magam. Miért nem csinálják ezt a pasik is? Ez nagyon fura. Csak nem zsarolják őket.
2016. dec. 31. 14:03
 16/23 anonim ***** válasza:
51%

Azért mert apatriarchális társadalmakban gondosodnak róla a férfiak, hogy jellemzően a férfiak jussanak jól/jobban fizető pozicíókba, építsenek kapcsolatokat-karriert, vállaljanak vezető szerepet.

Ráadásul ha gyereke(i) lesz irtózatos hátrányt szenved a munkaerő piacon, ha meg egyedülálló anyává válik és nincs támogató háttere (magas jövedelem, szülők, nagyszülők, egyéb segítség) el is áshatja magát.

2016. dec. 31. 14:14
 17/23 anonim ***** válasza:
46%
Azért, mert az itteni "férfiak" szerint a nő=18-23 éves, műmellű, -szempillájú, -körmű, -hajú, szolibarna, fitneszes, cicababa, akik egyedül nem tudják finanszírozni a külsejüket és igenis el kell őket tartani.
2016. dec. 31. 14:52
 18/23 anonim ***** válasza:
26%

Nagyon egyszerű, a válasz a p*nci. Mivel mindig akkor van szex amikor a nő úgy dönt, így megtanulták áruba bocsájtani.

2016. dec. 31. 15:21
 19/23 anonim ***** válasza:
46%

"mert megszűnt a "menő" munkahelye és már nem tudta biztosítani azt a barátnőjének hogy meglegyen a heti szoli/műköröm/fodrász, és a csaj kocsiját is el kellett adni (amit a srác vett neki) "

Ezzel kb mindent elmondtál. Zsák a foltját ugyebár...Ha esetleg, talán emberszámba vennék az olyan nőket is akiknek eszükbe nem jut heti szoli,fodrász, műkarom trió, meg nem kell luxus kocsi a valaga alá, nem lennének ilyen bajai. Igaza van az előttem szólóknak, ilyen gondjai is csak azoknak a férfiaknak vannak, akik hagyják magukat kihasználni, lehúzni, de őket meg nem is sajnálja senki. Magának kereste. Tök sok átlag nő rohangál a világban, akik nem feltétlenül randák, épp csak nem a plázacicus kategória. Ők miért nem kellenek? Jah hát az már nem olyan baba, mint a plázából szalajtott IQ nullás istennő :) Akkor ez van, ki mint vet úgy arat.

2016. dec. 31. 15:32
 20/23 anonim ***** válasza:
42%

#12 Egyikünk se tagadja, hogy vannak pénzéhes nők, nem azzal van a bajunk, hogy a férfiak lemerik ezt írni. Nekünk - az itt jelen lévő nőknek - az nem tetszik, hogy sokan egy kalap alá vesznek velük, meg olyanak írnak, hogy minden nő k*va.

"az egyik haveromnak pont ezért lett vége nem olyan rég a kapcsolatának, mert megszűnt a "menő" munkahelye és már nem tudta biztosítani azt a barátnőjének hogy meglegyen a heti szoli/műköröm/fodrász, és a csaj kocsiját is el kellett adni (amit a srác vett neki) mert nem tudták fenntartani.

a csaj elhagyta 1,5 év után, jelenleg egy másik pénzes palimadárral van együtt."

Pont ezt magyarázzuk, ha nem tűnt volna fel, hogy melyik csaj típusba van a legtöbb gold digger.

2016. dec. 31. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!