Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha megtudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha megtudnátok a feleségetekről hogy azért önbizalomhiányos, mert korábban egy férfi porig alázta?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy sértegette, csúnyán beszélt vele, más emberek előtt megalázta, kihasználta, csak azért, mert a nő szerelmes volt. A lelki sérelmek miatt pedig csúnyának érzi magát, jelentéktelennek. A nő persze ezt szégyennek tartja, és nem beszél róla.

Hogyan lehet egy ilyen nőt újra rendbehozni lelkileg? És mi a helyzet a férfivel, aki ezt tette?

2017. dec. 17. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Lelki társak lennènk, mert èn meg az alkoholista apám miatt jártam ìgy.
2017. dec. 17. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
17%

Nem jönnék össze önbizalomhiányos emberrel.

Ha én szüzen, rondán és vékonyan nem vagyok az, más se legyen az, mert a pasikája ledagizta.

2017. dec. 17. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Azért tették meg veled, mert megtehették, mert ilyen a személyiséged.

Egy lelkileg egészséges ember nem lesz azért önbizalomhiányos, mert egyszer valaki megalázta.

Pszichológust tudnék javasolni.

2017. dec. 17. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:

"Nem jönnék össze önbizalomhiányos emberrel."

+1

2017. dec. 17. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Itt mindenki elmebeteg nonstop keménykedő kiképző-őrmester?
2017. dec. 17. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:

5 nem, csak ha én ilyen antiférfi paraméterekkel nem vagyok az, akkor más se legyen.

Kapcsolat szempontjából alkalmatlanok az önbizalomhiányos emberek, ennyi.

2017. dec. 18. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os ezt azért megcàfolnâm .Eleve ha egy önbizalomhisnyos nem tesz azért hogy rendbejöjjön akkor senki màs nem tud rajta segiteni.Nem szégyen ez hisz sok irigy beteg buta ember van aki sajat magàt többte nézi mert egészségescsalad modell volt előtte pfff.Nem baj isten malma lassan őröl .Szànalmasak egyesek.
2017. dec. 18. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem is alázott meg férfi nem hagytam magam és igen megtehette mert ő fölényben volt csak beletört a bicskàja.Attol okozott bennem lelki s3rüléseket mert ez természetes.Ez érdekes mert pont attol hökkentek meg hogy nem pityeredtem el .:DAkkor hogyis van ez?!
2017. dec. 18. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!