Van az önbizalomhiányból kiút?
Volt egy barátom, aki kicsit önbizalomhiány-gyanús. Látszott rajta, hogy szorong, kicsit depis alkat, ilyenek, már eléggé az elején bevetette, hogy akar valamit, persze félt a válaszomtól, hogy mit fogok mondani, én kedves voltam vele.
Szerintem a stresszoldó hozzáállás a nőkkel való ismerkedés terén az, ha nem úgy mész oda egy nőhöz, hogy rögtön éreztesd, hogy akarsz valamit, mert gyakran ettől nem csak te jössz zavarba, hanem a nő is.
Nekem jó tanácsnak hangzik az, hogy kezdésből egyszerűen ismerkedni menj oda, úgy mint egy EMBERHEZ, beszélgetés közben feloldódhatsz, miközben jobban megismerkedtek, utána könnyebb lehet felhozni bármit, ha úgy látod, hogy a lány is nyitott rá. A magabiztosság nem azt jelenti, hogy úgy kell odamennem valakihez, hogy "naná, biztos lesz köztünk valami", el kell fogadni azt is, amikor ez nem biztos!:)
Minden, mit felsoroltál, nem áll konkrét összefüggésben önbizalomszinttel.
Mindenből van.
Gondolatokkal. Gondolkozz változásért. Írj rám ha kell segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!