Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy határozatlan, önbizalomhiányos, félénk átlagos külsejű férfi találhat társat ha ugyanazt várja el?
Akkor most mi a kérdés?
Egyáltalán mi értelme van ilyen kérdést feltenni, ha úgyis tudod hogy mindenki csuklóból vágja rá a választ, hogy persze...
Én nőként nem követelem meg, hogy minden önbizalomhiányos nőt fogadjanak el, de férfit nem.
Egyszerűen csak az önbizalom egy vonzó tulajdonság férfiaknál. Szerintem nőknél is, de úgy látszik, a pasikat nem zavarja ennek a hiánya. Úgyhogy felesleges kettős mércét kiáltani, mert ha a férfiaknak mindegy, akkor az az ő bajuk, nem a nőké.
Amúgy meg a probléma adott: hol fogsz te önbizalom hiányos nővel ismerkedni, ha nem mersz kezdeményezni?
Ennyike.
8. Az introvertáltság nem egyenlő sem a félénkséggel, sem a határozatlansággal, sem pedig az önbizalomhiánnyal. Én is introvertált vagyok, tehát jobban szeretek rajzolni, festeni vagy csak olvasgatni, mint társaságba járni, de igen is van reális önképem, és kiállok magamért, ha olyan helyzetbe kerülök.
A kérdésre válaszolva két határozatlan azért nem jó párosítás, mert semmiben nem fogtok tudni dönteni, mindketten csak a másikra hárítanátok, de azt meg hiába.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!