Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is azt tapasztaljátok hogy általában egy átlagos nő olyan párt talál magának amilyet szeretne egy átlagos férfi meg olyan nőt talál magának amilyen jut?
Ha az atlagos ferfi szemelyisegre sincs a dolgok csucsan, akkor igen. De egy atlagos ferfi egy remek szemelyiseggel szinte barmilyen not kaphat.
(Nem, a remek szemelyiseg nem az itteni siros kisfiuk szemelyisegevel azonos.)
Átlagos nőként mondom, hogy nem kaphatok meg bármilyen külsejű/belsejű férfit még szexre sem, nemhogy párkapcsolatra...
De szép álom :D
Nem, nem ezt tapasztalom. Ezt csak itt terjeszti az a 3-5 vinnyogós kisfiú, akik a saját beteges gonoszságukat is letagadva maguk előtt normálisnak és rendesnek hazudják magukat.
A környezetemben azt látom, hogy aki normális az könnyen talál párt, a személyiség lehengerlő erejét lebecsülik azok, akiknek kifejezetten rossz a személyiségük (itteniek). Én nem 1 nem 2 nem túl optimális kinézetű pasit ismerek fiatal korom óta, akiknek mindig van barátnőjük, mert hihetetlenül jófejek, intelligensek, klassz társaságok és mivel normálisok így a nőkkel is tisztelttel bánnak.
Egyébként meg egy átlagos nő sem kaphat meg bárkit :D Én kifejezetten szépnek mondott nő vagyok, de az esete akkor sem lehetek mindenkinek, mint ahogy nekem sem jön be minden férfi, akit mások helyesnek tartanak.
23
Nem, nem ezt tapasztalom.
De érdekelne, hogy ez az elmélet hogy áll össze matematikailag. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!