Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választhattál volna, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhattál volna, hogy nőnek vagy férfinak születsz, melyiket választottad volna?

Figyelt kérdés
És miért?

2017. dec. 8. 10:36
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
60%

Nő vagyok és szeretek nő lenni, egy napra kipróbálnám a férfi létet, de hosszabban nem érdekelne.

Viszont nem vagyok kimondottan szép nő, tehát a női létnek nem igazán látom előnyeit a férfi léttel szemben, egyszerűen csak azok a dolgok amik a pasikat érdeklik engem nem érdekelnek és nem vagyok elég vagány sem.

Kérdező, viszont te vagy nem vagy nő, vagy autista vagy, esetleg csak az érzelmi IQ szinted van a béka fenek alatt.

2017. dec. 8. 17:05
 52/58 anonim ***** válasza:
50%

Harom dolog miatt lennek ferfi.

1.Mindig elvezhetnem a szexet, lenne orgazmuson, es vegre elfelejthetnem a nogyogyaszati gondjaimat, amik evek ota keseritik meg az eletemet..

2. Igaz baratsagokat tudnek kialakitani.

3. A munkahelyi kapcsolatok. Ahol mar 2-nel tobb no van, ott folyamatosak az askalodasok, a rosszindulatu megjegyzesek. Ez nem hianyozna.

2017. dec. 8. 17:59
 53/58 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó: a két legjobb barátnőm 26 éve része az életemnek. Sok mindenen keresztülmentünk és mindenben számíthatok rájuk.

Amit a férfi barátságról hallok, én még gyakorlatban nem láttam, csak kollégákat meg hobbi társakat, de biztos létezik a legendás férfi barátság is.

Ha te magad nem áskálódsz, mások sem fognak téged ebbe belevonni. A férfi kollégák néha rosszabbak és törtetőbbek, mint a nők.

Amiket felsoroltál, az egyéntől függ és távolról sem nemek kérdése.

Az orgazmus az más....az jó volna, ha mindig lenne. Viszont mi meg impotensek nem leszünk. :-)

2017. dec. 8. 18:45
 54/58 anonim ***** válasza:
Mondjuk női barátokról nekem is rossz tapasztalatim vannak, de a környezetemben se látok normális női barátságokat. Az én "barátnőim" mindig rányomultak az aktuális pasimra, de tényleg eddig 5-ből 5 kapcsolatom ért így véget ,vagy szétmentünk és a barátnőm már repült is rá vagy már kapcsolat közben furakodott. Azóta úgy vagyok a női barátokkal ,hogy köszi de inkább maradj távol tőlem. A nővérem is nagyon aljas tud lenni. Akkor vannak lányok akik látom,hogy folyton nyalják falják egymást,de tudom,hogy nem egyszer keresztbe tettek már egymásnak. Egyszer egy idő néni azt mondta nekem, "egy asszonynak nem kellenek barátnők" . Hát tudod miért mondta? Mert rámászik a férjre..
2017. dec. 8. 19:32
 55/58 anonim ***** válasza:

A "mindig van orgazmus" nem jelenti instant, hogy èlvezi a dolgot. Azt hinnèd, de nem.

2017. dec. 8. 19:41
 56/58 anonim ***** válasza:
44%
Továbbra is nő lennék szívesen.
2017. dec. 8. 20:22
 57/58 anonim ***** válasza:

Inkább valami állatnak születtem volna szívesen, bár az emberi is az: eszköz használó állat.

Amúgy nőnek.

2017. dec. 8. 22:37
 58/58 Gags ***** válasza:
74%

Férfi

Nőnek lenni szívás. Minden privigéliumod kimerül a szülésben és a családban, ennek fejében még itt is csak másodhegedűs vagy, legalább is a magyar állam szemében (a férjed mint családfő...). Elvárás hogy sminkeld magad, mindig illatozzál, szépen öltözz, szűziesen viselkedj másképp egy utolsó utcasarki leszel, akit nem kell emberszámba venni.

Apropó, ha nem vagy eléggé szép egy selejt vagy, mind a férfiak mind a nők szemében. Mással amúgy sem bírsz kompenzálni, sem ésszel, sem humorral de még csak egzisztenciával sem.

2017. dec. 10. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!