Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választhattál volna, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhattál volna, hogy nőnek vagy férfinak születsz, melyiket választottad volna?

Figyelt kérdés
És miért?

2017. dec. 8. 10:36
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
20%

Nőnek egyértelműen. Eleve nőies alkatom van (170, 53 kg) és még helyes is vagyok. Ha csajnak születtem volna, akkor a jelenlegi génjeimet csupán egy kicsit kellett volna módosítani és tuti csaj lett volna belőlem és már rég egy BCE-n végzett talpraesett sikeres csajszi lennék, aki a szépségét is kihasználva bármit elérhet, amit csak akar. Nagyjából ilyen kaliberű lennék: [link]

Ehelyett viszont végigszenvedhetek egy egész életet "férfiként" egy filigrán alkatba zárva úgy, hogy soha nem lesz vállalható külsejű barátnőm, aki vonzódna hozzám.

2017. dec. 8. 11:29
 12/58 anonim ***** válasza:
42%

Nem feltetlen tartozik hozza a ferfi lethez a verekedes, de akivel elofordult mar, legalabb buszken vallalhatja, hogy o megvedte magat. Ha o kezdemenyezte hulyeseg miatt, az magat minositi, ott agyi bajok vannak.

De kulonben is, ez max par napig tarto fajdalommal jar, a gorcsok pedig az egesz noi eletet vegig kiserik szinte. Na meg ott a szules. :D

2017. dec. 8. 11:32
 13/58 anonim ***** válasza:
52%
Férfiként mondom, a női létnek tényleg csak az az egy előnye van, hogy kb. akkor dugnak, amikor akarnak. Én nem lennék nő.
2017. dec. 8. 11:35
 14/58 anonim ***** válasza:
72%

Nő vagyok és férfinek születnék legközelebb.

A szülésbe majdnem belehaltunk mindketten a gyerekemmel, ezért többet nem is vállaltam.

Ezt a következő körömben inkább kihagynám.

2017. dec. 8. 11:36
 15/58 A kérdező kommentje:
#12 az egész női életet? Kb 2-3 napot egy hónapban, de sokaknak annyit se, én pl nagyon ritkán görcsölök, szerencsére :D A szülés meg tényleg nem a legkellemesebb dolog, de nemis kötelező🤷🏼 Szerintem a sok pozitívum kompenzálja, pasiként meg neked kell fizetni a randikon, ha nincs egzisztenciád vagy legalábbis nem nézel ki jól, akkor kb egy senki vagy, neked kell kezdeményezni szinte mindig, ha akarsz valamit. Persze van, aki pont ezt élvezi :)
2017. dec. 8. 11:37
 16/58 anonim ***** válasza:
63%

Én inkább lennék valami hibrid természetfeletti lény - ember keverék, pl. félvámpír, félszellem, félhalott, félig földönkívüli - félig ember stb. egyesítve a két dolog előnyeit. Ebben az esetben maradnék a mostani állapotnál, jó ez.

Amúgy mindkét nemnek van előnye és hátránya

Előnyök:

Férfi:

- A még mindig létező előnyök

- Erősebb fizikum

- Nincs menstruáció, terhesség meg ilyesmik

- Kvázi nyugodtabb mentalitás, kevesebb a sárkány férfi, mint nő

- Nincs menopauza 50 éves kor körül, könnyebb elegáns "jól kinéző" idős úrnak lenni, mint elegáns idős nőnek.

Női előnyök:

- Nem kell kezdeményezni a kapcsolatokban, minden jön magától

- Multiorgazmus

- Anyaság megélése, ami mindig erősebb kapocs az apaságnál

- Felelősség alóli könnyű kisunnyogás, férfire áthárítás "az az ő dolga"

- Sok potya eszem-iszom a randikon

- És ha mindenhez hülye akkor is lehet még HTB vagy kitartott egy gazdag öreg trotty mellett

- Bíróság váláskor általában azonnal melléd áll, még ha te vagy a rosszabb akkor is

- 50 éves korig bármikor ismerkedhetsz

Hátrányok:

Férfi:

- Minden felelősséget rádver a barátnőd vagy feleséged, ő csak a hasznát kívánja élvezni

- Prosztataproblémák 50 felett

- A sitcom sorozatok hülyének mutatnak be

- Válás után alig lesz közöd a saját gyerekeidhez

- Rengeteg pluszkiadás a randikon, mert neked kell mindent fizetni

- Neked kell kezdeményezni mindent, és ha egyet rontasz minden felelősséget a nyakadba zúdíthat az adott nő "Ez a te hibád!!!!" jelleggel

- Szenvedélybetegségekre való hajlam

- Sajnos sok-sok negatív sztereotípia, mint "a férfiak nem tudnak bevásárolni" meg ilyenek

- A többség leszarja az érzéseidet, ha mesélsz is róla jön a "na ne b**ziskoggyá mán" duma

- 23 év felett nincsenek szabad nők, szóval sietned kell, ha szeretnél szerelembe esni

Nő:

- Menopauza utáni elbanyásodás

- Sok téren mai napig örök második szerepébe kényszerítés

- Értelmetlen dolgok imádata, mint bulvár, celebek, barátok közt, horoszkóp, ezotéria, "divat" stb.

- Menstruáció, terhesség, vajúdás fájdalmai

- Valamivel alacsonyabb fizetés, mint a férfiaknál

- Gyengébb fizikum

Mindennek két oldala van.

2017. dec. 8. 11:41
 17/58 anonim ***** válasza:
20%
Én csak azért lennék nő, hogy kipróbáljam, milyen érzés nem racionálisan gondolkodni.
2017. dec. 8. 11:46
 18/58 A kérdező kommentje:
#16 köszi a bő választ, ezt az “örök második szerep” dolgot kifejtenéd, hogy mire gondoltál? Európában szerintem ez már messze nem jellemző. Csak mert én ilyet sehol nem tapasztaltam, ponthogy előzékenységet velem szemben. Az ezotériát meg hagyjuk, én személy szerint nem hiszek ezekben :D
2017. dec. 8. 11:48
 19/58 anonim ***** válasza:
46%

Nőnek, mert így jobban ki tudom élni a kreativitásom.

Lehet, hogy ha férfiként imádnék rajzolni, írni vagy csak szépen öltözködni, sminkelni, aki melegnek néznének, és nevetnének rajtam. :c

Az viszont, amit a #2 írt, nem mindenkire igaz. Nem biztos, hogy egy nőnek mindig jó kedve van, és főleg nem párkapcsolat függvénye. Például ha valaki mentálisan beteg, akkor a legtöbbször cseszheti a jólétét...

Akit folyamatosan dicsérnek, az meg csak a nőknek egy bizonyos hányada, de nem hiszem, hogy ők valami sokat érnek azzal, hogy idegen emberek csapják nekik a szelet.

22/N

2017. dec. 8. 11:48
 20/58 anonim ***** válasza:
87%
Szeretem, mikor mindig felhozzák a multiorgazmust, mint női előnyt, de arról egy büdös szó nem esik, hogy a nők hány százalékának nincs orgazmusa soha életében, hány nőnek fájdalmas az aktus, stb.
2017. dec. 8. 11:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!