Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhattál volna, hogy nőnek vagy férfinak születsz, melyiket választottad volna?
#23 én úgy értettem, hogy sok férfi meglát egy csinos nőt, és pénzt-energiát nem sajnál, hogy megszerezze. A belső miniminálisan érdekli őket. Ez mi, ha nem ösztönlényre utaló viselkedés?
De ne vesszünk össze, mindkét nemben vannak racionálisak és nem racionálisak is :) Nagy butaság nemhez kötni a gondolkodást, rám például nő létemre abszolút nem igaz, hogy érzelmi alapon működnék, ponthogy totál racionális vagyok.
férfinak 23/L
-praktikusabb a testük
-nem menstruálnak, nem szenvednek havonta az iszonyú görcsöktől
-nem nekik kell kihordani a gyereket, és ha nem védekeznek se az ő testük bánja, ha nem kívánt a terhesség és esetleg abortusz lenne, és nem kell hormontartalmú gyógyszerekkel bajlódniuk
-ők döntik el, hogyha bejön nekik valaki kezdeményezhetnek bátran
-nem zaklatják őket buliban
-nem ítélik el őket egyéjszakásért
-munkahelyi előnyök
-erősebbek jobban bírják a strapát, jobban képesek megvédeni magukat
-nem kell sminkkel bajlódniuk sem a hajukkal, nem kell szőrteleníteni
-kortól függetlenül képesek gyermeket nemzeni, nem kell aggódniuk, hogy kifutnak az időből és nem lehet gyerekük
-egyszerűen képesek elérni az orgazmust szex alatt (nekem nőként nem sikerült sose csak magamnak)
hirtelen ennyi
"ők döntik el, hogyha bejön nekik valaki kezdeményezhetnek bátran"
Azért ez annyira nem jó. Így minden felelősség rájuk van hárítva és az ismerkedés során előforduló hibákért kizárólag őt teszik felelőssé, illetve sok nő viselkedik ilyenkor "hercegnősen" aki csak nagy kegyesen reagál...
(És persze ott a klasszikus "mindent a férfi fizet" szokás is, ami hosszabb távon elég vaskos összeget eredményezhet, randikra lebontva 1-1 alkalom nem vág földhöz senkit, de összeadva elég vaskos összeg ha végig rá van hárítva a teljes anyagi teherviselés. És sajnos sokszor rá van hárítva, mert "az az ő dolga".)
10 év "gyakorlat" után még mindig semmi eredmény :) de jó is nekem, hogy multiorgazmus :DDD életemben nem éltem át még egyet se, nem hogy multi :DD
26#
Én ezt a férfi fizessen minden randin dolgot nagyon elítélem, ez a szokás teljesen a múlt évszázadokból maradt fent, amikor a nő nem is keresett, mai modern társadalomban, szerintem már nem helytálló.
Az a nő szerintem nagyon gáz, aki minden randiköltséget a párjára hárít. Engem ha meg is hívnak, legközelebb próbálom viszonozni valamivel, sőt van, hogy inkább mondom a partnernek, hogy most szeretnék én fizetni. Főleg, hogy még fiatalok vagyunk, tanulunk, nem saját keresetből élünk, én kínosnak érzem, hogy azt a pénzt , amit a szüleitől kap rám költse el.
Emögött valami fizikai vagy lelki betegség, rossz berögződés állhat, esetleg valami trauma?
Nekem is csak addig élvezet a dolog amíg egyedül vagyok, pedig a felfogás szerint primitív ösztönlénynek kellene lennem akinek mindegy, meg csak a szex a lényeg, holott sajnos pont nem, elég sok dolognak kell teljesülnie ahhoz, hogy jó legyen. Mert sajnos a fizikai "ejakuáció" nem lesz azonnal jó is. Persze lehet van akinél igen, de itt sem úgy van, ahogy sokan elképzelik, hogy minden elélvezés szó szerint élvezés...
Nőnek születtem volna. Itt egy jó hosszú felsorolás, aminek ha csak a felét veszed komolyan, akkor is elgondolkodtató:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!