Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választhattál volna, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhattál volna, hogy nőnek vagy férfinak születsz, melyiket választottad volna?

Figyelt kérdés
És miért?

2017. dec. 8. 10:36
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
48%

"A szülés meg tényleg nem a legkellemesebb dolog, de nemis kötelező..."

A 15-ös válaszodra Kérdező:

Valóban nem kötelező, de aki nőként saját gyereket, saját családot szeretne, annak bizony "kötelező", mert ez nem olyan mint a mosogatás, hogy az egyenjogúság nevében holnaptól a pasi csinálja.

2017. dec. 8. 12:20
 32/58 anonim ***** válasza:

Elsőere fizetek én amúgy, ha kell, van pénzem. Az aggasztó az amikor negyedjére is nekem kell és még fel sem merül, hogy ez nem egészen korrekt. És ha egy randit 5000 Ft-nak számolok kiadásra (most számoljuk ennyinek) akkor 4 alkalom már 20.000 Ft ami egy (pénzügyi) hónapon belül elég húzós, persze van annyi (mindig tartalékolok és igyekszem sokszor még az előző havi fizetést költeni és az újhoz nem nyúlni amíg lehet), de attól még meg lehet érezni.

És a mentalitás mögötte ami zavaró, hogy kvázi elvárja, hogy mindig én fizessek akkor ez később és más területeken sem lesz jobb. Gyerekkori emlékeim miatt nagyon nem rajongok azokért akik uralkodnak, basáskodnak, diktátorkodnak vagy csak hercegnősen elvárnak mindent. Elég sok ilyen példát láttam már mindkét oldal főszereplésével, csak az azonos nemű haverok-barátok közül könnyebb (és olcsóbb) kiszűrni az ilyeneket, ezért fókuszálok inkább a női oldalra.

2017. dec. 8. 12:23
 33/58 anonim ***** válasza:

Örökbefogadás, vagy ha tényleg sajátot szeretne akkor béranya? Tudom az drágább, de ha valaki nagyon fél a szüléstől (én maximálisan megértem) akkor simán járható út az is.

2017. dec. 8. 12:25
 34/58 anonim ***** válasza:
23%
Sokan felhozzák itt a szülést, mint valami rossz dolog. Hát nem tudom, az én női ismerőseim mind csodálatos élményként élték meg és mesélik el, mint életük egyik legszebb pillanata. Hogy is mondják? Amikor a kezükbe vehetik a picit, az feledteti is minden fájdalmukat egyből, és megérte szenvedni. Van is jópár gyerekük, nem is álltak meg egynél.
2017. dec. 8. 12:27
 35/58 A kérdező kommentje:

#32 mondjuk akkor egész egyszerűen ne randizz olyan lánnyal, aki nem ajánlja fel a részét már az első randin is. Én mindig fel szoktam, általában udvariasan vissza is utasítják, de nagyon fontos gesztus a nő részéről, hogy legalább rákérdezzen.

Amúgy a menstruáció miért ekkora mumus? Hallottatok már a fájdalomcsillapítóról? Meg a szülés...1 nap az életedből, már sokmilliárd nő átesett rajta, általában többször is, és ment az életük tovább. Sőt, ma már van epidurál is. Jó, persze vannak komplikált esetek, de az mindenben van.

2017. dec. 8. 12:30
 36/58 Lazy Lover ***** válasza:
18%
nőnek mer ővék a világ mindenhol nyaldossák a feneküket! menzesz? úgyan már 100 féle gyógyszer van már rá... gyereket meg nem kötelező szülni
2017. dec. 8. 12:33
 37/58 anonim ***** válasza:

hmm fogós, ami tetszene nőként, hogy

-nem szégyen érzelmesnek lenni, sírni, sőt még vonzó is a "törékenység" (férinál buz1s és szégyen)

-bensőségesebb baráti kapcsolat, ölelés stb (nuku, de férfivel nem is akarnék ilyen kapcsolatot)

-szexuális szabadság, lehet kísérletezgetni más nőkkel, a nők nem vetnek meg a férfiak álló farokkal üdvözölnek

-szex amikor csak akarok kvázi --> nincs kielégületlenség -> nincs szexuális frusztráció

-nem kell erősnek mutatnom magam, sőt a törékenység még előny is (lehetek tutyi mutyi, még édes is lenne)

-ha megverne valaki az az ő szégyene lenne és nem az enyém, hogy megvédeni se bírom magam, hisz nem lenne "elvárás"

-ha egy átlag+ -os pofim van + igényes vagyok, akkor jó eséllyel párkapcsolatilag problémák nem lesznek, akadna kérő mindig (de még rosszabb külsővel is akadni fog)

-a képesség, hogy életet tudok adok egy másik embernek

-udvariassági és egyéb előnyök (előre engedés, jó pofizás, kevesebb fizikai elvárás)

stb ennyi jutott eszembe

DE maradnék férfi szerintem, nem hiányzik a

-menstruáció és szülési fájdalom

-a prolik lenézése és konyhagépnek nézése

-a főként külső alapján való megítélés

-el kell "adnom" magam (saját magam tárgyiasítása, smink stb)

-ha nagyon csúnya lennék ba$zhatnám

-biológiai óra ketyeg (szülés elvárása, stresszelni, hogy siessek vele)

-sok kanos retardált fogdosna, félhetnék hogy meg is akar erőszakolni valaki

-kiszolgáltatottság fizikailag az átlagosan(!!) erősebb férfiaknak

stb

De mindenesetre kiprobálnám a női létet, mert igazán csak úgy lehetne jó döntést hozni ha át is élem az előnyöket, hátrányokat nem csak leírom.

2017. dec. 8. 12:49
 38/58 anonim ***** válasza:
22%
Nő lennék és annyiszor elégíttetném ki magam ahányszor bírom.
2017. dec. 8. 13:23
 39/58 A kérdező kommentje:

#37 ezekből a hátrányokból egy csomó nemis létezik, vagy sokkal ritkábban fordul elő, minthogy egyáltalán hátrány legyen.

Menstruáció, szülés - ezt már kitárgyaltuk, van fájdalomcsillapító és összevissz pár nap az életedből

Prolik lenézése - a férfi prolikat szerintem jobban lenézik

Konyhagép - én tudok főzni, de az eddigi barátaim mindig éttermekbe vittek, vagy rendeltünk, talán havi 1x, ha főzök

Nők nehezebben védik meg magukat - ez igaz, de ritkán is van rá szükség. Eddigi életemben egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor ért ilyen jellegű attrocitás, de ezért hordok magamnál paprikasprayt és kész, probléma megoldva, plusz éjszaka nem mászkálok egyedül veszélyes környéken, de ez szerintem evidens. Az utánamfüttyögést nem vettem ide, mert az egyik fülemen be, másikon ki, nem tud érdekelni.

Ezek a példák olyanok, mintha azt mondanánk, hogy rossz férfinak lenni, mert lehet prosztatarákod, nőként meg nem :D Ez attól még nem jelenti azt, hogy lesz is prosztatarákod.

Hát, én továbbra is úgy gondolom, hogy a csinos nőknek van a legjobb dolguk.

2017. dec. 8. 13:27
 40/58 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom,hogy jobb életem lenne-e férfiként,de nőként elmondhatom,hogy milyen rossz. Nőnek lenni tényleg jobb,ha szép arcú vagy. Az,hogy csinos egy nő nem jár előnyökkel,ha mondjuk hozzá csúnya az arca. Szóval itt vagyok én egy átlagon aluli fejjel, nem mondom,hogy ronda vagyok,de távol a szépségtől.

-A legtöbb férfi levegőnek néz, sőt becsapják előttem az ajtót, lekezelően beszélnek velem,mintha nem is lennék ember. De amúgy is tapasztaltam társágban a férfiak első dolga,hogy a nő arcát kibeszélik és nem restek hangosan véleményüket közölni,hogy ez most ronda vagy szép.

De nem csak a férfiak közösítenek ki ,hanem a nők is,ha nem vagy szép.

Férfinál ilyen nincs,hogy az arca alapján lenéznék vagy kiközösítenék vagy rondáznák.

-Én ugyan csinos nő vagyok,de jaj annak a nőnek aki mondjuk el van hízva,vagy átlagosnál husisabb. Rengetegszer beszólnak nekik a hátuk mögött. Az kb olyan mint csúnya nőnek lenni.

-Mindenki zaklat ,hogy miért nincs párom és lassan itt az ideje szülni, Holott én nem vagyok egy anya típus. De sokan szánalommal néznek rám,hogy ennek még mindig nincs senkije,szegény szerencsétlen. Pedig én nem is vágyok senkire.

-Nekem nincsen menstruációs görcsöm szerencsére,de tudom hogy sokan szenvednek tőle. De utálom amikor menstruálok macerás folyton cserélgetni tampon,betétet,figyelni hogy nem-e ázott át stb.

-Nekem sincs multi orgazmusom,én se éltem át még egyet sem pedig már mindent megpróbáltunk kb. Szóval igen egy nő sokszor nem is élvezi a szexet,míg egy férfi kb mindig,ezt pl nagyon irigylem tőlük.

-Ha én lefekszem valakivel aki nem a barátom akkor már utcasarki vagyok,de ha egy férfi teszi ugyanezt akkor ő egy király

-Lehet,hogy a férfi fizet a randin,nekem irgalmatlan mennyiségű pénzt kell költenem a külsőmre ,szerintem sokkal többe kerül ,mint a férfinek az a néhány randi. Nekem a fodrász 15-20EFt havonta, és akkor ott a kozmetikus,körmös,új ruhák stb. Egy férfinak ha már 5Eft a fodrász panaszkodik,hogy milyen drága.

-Munkahelyen is a férfiakat mindenki szereti ,nőként nem csak a nők utálnak hanem a férfiak is ,ha mondjuk nem vagyok szép .

Szóval nem jó nőnek lenni ha nem vagy szép ez már fix.

2017. dec. 8. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!