Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választhattál volna, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhattál volna, hogy nőnek vagy férfinak születsz, melyiket választottad volna?

Figyelt kérdés
És miért?

2017. dec. 8. 10:36
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

#40 na igen, ezért hangsúlyoztam ki, hogy akkor jó nőnek lenni, ha szép vagy. De akkor nagyon. Én ezekből semmit nem tapasztalok kb, amiket írtál.

Mondjuk ez az “egyéjszakásért elítélnek” nézet már elég elavult. De legjobb megoldás: nem kell elmondani senkinek és akkor nem ítél el senki. Magánügyed. Mondjuk az intelligensebb pasikat ez nemis szokta érdekelni.

2017. dec. 8. 14:31
 42/58 anonim ***** válasza:
84%

"van fájdalomcsillapító"???

Azokra a vény nélküli cukorkákra gondolsz, amik SEMMIT nem használnak, vagy a lórúgás erejű gyógyszerre, amit meg nem egészséges havonta egy hétig szedni?

Ja, és tudsz olyan fájdalomcsillapítót, ami megakadàlyozza arra az egy hétre a hasmenést, a fáradékonyságot, a levertséget, az étvágytalanságot, a hangulatingadozást, az ágy összemaszatolását, illetve betét használata esetén megszünteti a "pelus-érzést", tampon használata esetén pedig higiénikus nyilvános wc-ket biztosít ahol cserélni lehet?

Illetve megírnád, melyik patikában forgalmazzák?

Vennék belőle, és akkor végre tényleg semmiség lenne a menstruáció!

2017. dec. 8. 14:40
 43/58 A kérdező kommentje:

#42 jaj, nem kell picsogni, én is átélem minden hónapban, de nem halok bele. Ez az élet velejárója. Fájdalomcsillapító 1 hétig? Ha neked 1 hétig görcsöl a hasad, akkor irány a doki, mert az nagyon nem normális dolog, ilyen csak menopauza alatt elfogadható, meg ha kismedencei gyulladásod van. Amúgy én ilyen esetben beveszek 1 db cataflamot és kb 10 órára megszűnik a fájdalom. Napi 2 db-tól pedig bőven nem leszel túladagolva, ne aggódj.

A menstruáció többi tünete is szívás, de nekem ezek olyan megszokott dolgok, hogy nemis érdekelnek. Az sem, hogy a mellem ilyenkor érzékeny. Ennél nagyobb problémákkal is küzdenek emberek, nem tudom, miért kell ezt ennyire felfújni :D

2017. dec. 8. 14:50
 44/58 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon vicces és aranyosan naiv a válaszod :D

"-nem szégyen érzelmesnek lenni, sírni, sőt még vonzó is a "törékenység""

Persze, vonzó, hogyne. :D Ha egy nő sír, vagy valami, az biztos hisztizik, vagy érzelmileg manipulálni próbál, meg ne rinyáljon, meg hasonlók. Még anno suliban engem megdobáltak a szemeteskukával, mikor sírtam egyik szünetben.

"-bensőségesebb baráti kapcsolat, ölelés stb"

Bocsi, de ezen tényleg hangosan felröhögtem :D Ha csak tehetem, elkerülöm a nők "barátságát", hányingerkeltő az a taktikázás, áskálódás, amit sokan "barátságnak" neveznek. Emellett a férfi ismerőseim körében valódi barátságokat látok, amikor látszik, hogy szeretik egymást, számíthatnak egymásra, és senki nem nézi emiatt melegnek őket - nyilván haveri körben van 1-2 poénos beszólás, de ennyi.

"-szexuális szabadság, lehet kísérletezgetni más nőkkel, a nők nem vetnek meg a férfiak álló farokkal üdvözölnek"

Aha, és r***c leszel abban a pillanatban, hogy megemlíted, hogy élvezed a szexet.

"-szex amikor csak akarok kvázi --> nincs kielégületlenség -> nincs szexuális frusztráció"

Na, ezt igazából nem értem.... attól, hogy van szex, miért ne lenne kielégületlenség? Én pl szexelhetek egész nap, ugyanolyan kielégületlen leszek, jelenleg pl pszichológushoz járok, hogy ne dőljön romba a kapcsolatom és ne gyűlöljem magam zsigerből, amiért nincs orgazmusom soha.

"-nem kell erősnek mutatnom magam, sőt a törékenység még előny is"

Igen, nagy előny, ha az a célod, hogy keresztülgyalogoljanak rajtad, és lábtörlőnek használjanak.

"-ha megverne valaki az az ő szégyene lenne és nem az enyém"

Ez igaz, de attól nem fájna kevésbé.

"-ha egy átlag+ -os pofim van + igényes vagyok, akkor jó eséllyel párkapcsolatilag problémák nem lesznek, akadna kérő mindig"

Ezt se értem, attól, hogy van kivel összejönni, már nincsenek is párkapcsolati problémák?? Wtf

"-a képesség, hogy életet tudok adok egy másik embernek"

Ez igaz, de embere válogatja, hogy ez kinek negatívum, kinek pozitívum. Én pl erős negatívumként élem meg, hogy ha nem tömöm a szervezetem kéretlen hormonokkal (gumit nem használhatok), akkor egy másik élőlény fog lakni az én testemen belül, és ott kezd növekedni meg élni.... bennem... brrrrrr.

"-udvariassági és egyéb előnyök (előre engedés, jó pofizás, kevesebb fizikai elvárás)"

Merrefele laksz? Mert odaköltözök, ha ott ez igaz :D Velem a páromon kívül utoljára oviban voltak udvariasak a fiúk, akkor is csak amikor az óvónéni odafigyelt. Úgy löknek fel amúgy, mint a szél, volt már, hogy csak az mentett meg attól, hogy beessek a vonat alá, hogy megkapaszkodtam valakiben, mert Mr. Sietős előbb akart felszállni az üres vonatra, simán belém könyökölt hogy elém furakodjon. Vagy éppen ma taposta meg az új csizmámat egy kupac kamasz srác a buszajtóban.

A "jópofizás" meg fene tudja, nekem annyira nem jó érzés, hogy valaki amúgy nem tart érdekes/szimpatikus embernek, de azért a farkára húzna, ezért jó pofát vág hozzám...

2017. dec. 8. 15:00
 45/58 anonim ***** válasza:
77%

"én is átélem minden hónapban, de nem halok bele"

Arról hallottál már, hogy ez mindenkinél más?

"Ha neked 1 hétig görcsöl a hasad, akkor irány a doki"

Voltam már 2 orvosnál is, állítják hogy semmi bajom, ez ilyen.

"beveszek 1 db cataflamot és kb 10 órára megszűnik a fájdalom"

Jó neked, nekem a cataflam konkrétan semmit nem csinál. Bár a gyomromat legalább elrontja, és méginkább hasmenésem lesz tőle. Szuper cucc!

2017. dec. 8. 15:02
 46/58 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy nem is értem, ez miért kérdés a vak komondor országában, ahol a regnáló kormány és csatlósai nyíltan beszélhetnek róla, hogy a nők nem érnek annyit ha nem szülnek, meg nem értenek semmihez, maradjanak a konyhában.. illetve abban az országban, ahol az emberek fele szerint belefér a nemi erőszak...
2017. dec. 8. 15:04
 47/58 Lazy Lover ***** válasza:
0%
77% egy rinya gép... mintha a férfiaknak nem lenne bajuk nem vagyunk mi terminátorok ...
2017. dec. 8. 15:06
 48/58 anonim ***** válasza:
49%

Másold be légyszi, hogy hol írtam, hogy a férfiaknak nincsenek problémáik! Várom!

2017. dec. 8. 15:08
 49/58 anonim ***** válasza:
Egy tipikusan a nők álma jóképű, tökéletes testű férfinak. Annyi nőt szúrhatnék, hogy már unnám. :D F
2017. dec. 8. 15:29
 50/58 anonim ***** válasza:
39%

Nekem megfelel nőként, viszont azt, hogy

- háztartási robot nak

- tenyészkancának

- tejcsárdának néznek

NEM tűröm el.

A férjem szerencsére normális, de apám pl. mindig a méhemmel ("mikor szülsz?") foglalkozik, mióta kapcsolatban élek.

A másik rokon meg "ugye védekeztek", és társai.

Ezt a részét utálom, amúgy jó csajnak lenni.

2017. dec. 8. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!