Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Töltöttél már egyedül szilvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Töltöttél már egyedül szilvesztert?

Figyelt kérdés

Ne menjünk bele. Olybá tűnik, egyedül töltöm a szilvesztert. Se barátok, se kapcsolat semmi.

Végignézem, és hallgatom ahogy mások buliznak, és jól érzik magukat.

26 vagyok, srác.

Nem empátiát várok, semmi ilyen, csak érdekel, hogy valaki valaha töltötte már teljesen egyedül?

Bár gondolkoztam hogy elutazok valahova..nyilván ott is egyedül lennék, de legalább új helyen.

Az hogy teljesen ismeretlenül csak bemenjek egy discoba ilyesmi valahogy nincs affinitásom.

2017. nov. 29. 12:16
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Igen, nem is egyet. Nem történt világvége. N
2017. nov. 29. 16:49
 42/46 anonim ***** válasza:

Én még nem, de a legtöbbet a családdal töltöttem.

Ha tényleg teljesen egyedül fogod tölteni, két dolgot csinálhatsz, vagy leülsz kockulni, és azzal lefoglalni magad , vagy pedig ha másnem egyedül elmész szórakozóhelyre, vagy valami beülős helyre iszogatni, ott akár ismerkedni is lehetne új emberekkel (de ugye írtad hogy erre nincs affinitásod). Vagy én ezeket csinálnám szerintem ha egyedül kellene töltenem.

2017. nov. 29. 17:03
 43/46 anonim ***** válasza:
Persze! Illetve sokszor úgy jött ki a lépés, hogy bent voltam ügyeletben munkahelyen. A tavalyi jó volt, mert akkor még barátnővel töltöttem kettesben, de most 'valszin el fogok menni egy nagyot zsugázni (élő poker, cash, szoktam ritkán). Azért választom ezt, mert én sem mondanám magamat annak a nagy buliarcnak, de majd meglátom és lehet a baráti körből csatlakozok majd valaki(k)hez. :)
2017. nov. 29. 17:08
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Egyik szilveszterkor, chaten majdnem felszedtem egy lányt az ismerkedésnek furcsa vége lett, pár nap múlva de akkor és ott vagyis akkor és itthon nagyon jól éreztem magam!
2017. nov. 29. 17:29
 45/46 anonim ***** válasza:
Igen és nagyon rosz volt
2017. nov. 30. 16:30
 46/46 anonim ***** válasza:
78%

Igen. Tavaly. A beteg anyukám a másik szobában feküdt, apa dolgozott, párom meg 200 kmre volt tőlem.

Iden hiába lesz itt a párom, meg apukám, anya idén februárban meghalt. Azóta folyton egyedül érzem magam.

2017. dec. 3. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!