Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Töltöttél már egyedül szilvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Töltöttél már egyedül szilvesztert?

Figyelt kérdés

Ne menjünk bele. Olybá tűnik, egyedül töltöm a szilvesztert. Se barátok, se kapcsolat semmi.

Végignézem, és hallgatom ahogy mások buliznak, és jól érzik magukat.

26 vagyok, srác.

Nem empátiát várok, semmi ilyen, csak érdekel, hogy valaki valaha töltötte már teljesen egyedül?

Bár gondolkoztam hogy elutazok valahova..nyilván ott is egyedül lennék, de legalább új helyen.

Az hogy teljesen ismeretlenül csak bemenjek egy discoba ilyesmi valahogy nincs affinitásom.

2017. nov. 29. 12:16
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

pont erre gondoltam...:D

akinek így nincs hova menni, se család se senki, de olyan nagyon egyedül sem akar maradni, kellene valami összeülés. tök kötetlenül, mindenki akkor megy amikor akar, azzal cseveg akivel akar, azt csinal amit akar.

2017. nov. 29. 14:02
 32/46 anonim ***** válasza:
Töltöttem. Kórházban feküdtem műtét után.
2017. nov. 29. 14:03
 33/46 anonim ***** válasza:
86%
Töltöttem, most is egyedül fogom tölteni, mivel dolgozom aznap éjjel. Pedig nekem vannak barátaim, mindig lenne kivel tölteni, csak egyrészt nem nagyon szoktam bulizni, pláne nem ilyen "kötelező" jelleggel, másrészt magasról leszarom ezt az ünnepet, bajom nincs vele, csak szimplán teljesen semleges számomra, számomra ez csak egy nap az évben a sok közül.
2017. nov. 29. 14:28
 34/46 A kérdező kommentje:

remélem egyszer nekem is így lesz.

marmint h semlegesnek tudom tekinteni.

én pedig mennék, csak nincs kivel, és totál szánalmasnak érzem magam :(

2017. nov. 29. 14:29
 35/46 anonim ***** válasza:
11 éve már hogy egyedül töltöm a szilveszter és az újévet. Nem ünneplem meg, mert nincs értelme.
2017. nov. 29. 14:37
 36/46 anonim ***** válasza:
40%

igen, 2006-ban. tv-t néztem, olvasgattam.

idén a saját családommal leszek. a kisfiam akkor lesz 15 hónapos, így az egyik napunk - napirend szempontjából - olyan, mint a másik. 11-kor aludni fogunk a férjemmel, mert reggel 7-kor ébresztő!!!:D

a gyereket nem érdekli, milyen nap van, így már engem sem.

2017. nov. 29. 15:11
 37/46 anonim ***** válasza:
Itt egy kis poén ami majd felvidít: [link]
2017. nov. 29. 15:21
 38/46 anonim ***** válasza:
Igen, nem is egyszer. Nem a társaság hiánya miatt, hanem mert nem vonz ez a kötelező bulizás, ugyanolyan nap, mint az összes többi, nekem pedig pont nem volt kedvem kimozdulni.
2017. nov. 29. 15:47
 39/46 anonim ***** válasza:
Többször is, pedig lenne kivel, meg hol, és nem is dolgozom aznap, de egyszerűen nem érdekel. Ilyenkor filmezek, olvasok, de olyan is volt, hogy átaludtam :)
2017. nov. 29. 16:09
 40/46 anonim ***** válasza:
Persze. Körülöttem mindenki be van sózva, hogy juj, akkor fennmaradunk sokáig, de én mindig hajnali 2-3-kor fekszem, így nem különleges.
2017. nov. 29. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!