Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Töltöttél már egyedül szilvesztert?
Ne menjünk bele. Olybá tűnik, egyedül töltöm a szilvesztert. Se barátok, se kapcsolat semmi.
Végignézem, és hallgatom ahogy mások buliznak, és jól érzik magukat.
26 vagyok, srác.
Nem empátiát várok, semmi ilyen, csak érdekel, hogy valaki valaha töltötte már teljesen egyedül?
Bár gondolkoztam hogy elutazok valahova..nyilván ott is egyedül lennék, de legalább új helyen.
Az hogy teljesen ismeretlenül csak bemenjek egy discoba ilyesmi valahogy nincs affinitásom.
pont erre gondoltam...:D
akinek így nincs hova menni, se család se senki, de olyan nagyon egyedül sem akar maradni, kellene valami összeülés. tök kötetlenül, mindenki akkor megy amikor akar, azzal cseveg akivel akar, azt csinal amit akar.
remélem egyszer nekem is így lesz.
marmint h semlegesnek tudom tekinteni.
én pedig mennék, csak nincs kivel, és totál szánalmasnak érzem magam :(
igen, 2006-ban. tv-t néztem, olvasgattam.
idén a saját családommal leszek. a kisfiam akkor lesz 15 hónapos, így az egyik napunk - napirend szempontjából - olyan, mint a másik. 11-kor aludni fogunk a férjemmel, mert reggel 7-kor ébresztő!!!:D
a gyereket nem érdekli, milyen nap van, így már engem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!