Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Töltöttél már egyedül szilvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Töltöttél már egyedül szilvesztert?

Figyelt kérdés

Ne menjünk bele. Olybá tűnik, egyedül töltöm a szilvesztert. Se barátok, se kapcsolat semmi.

Végignézem, és hallgatom ahogy mások buliznak, és jól érzik magukat.

26 vagyok, srác.

Nem empátiát várok, semmi ilyen, csak érdekel, hogy valaki valaha töltötte már teljesen egyedül?

Bár gondolkoztam hogy elutazok valahova..nyilván ott is egyedül lennék, de legalább új helyen.

Az hogy teljesen ismeretlenül csak bemenjek egy discoba ilyesmi valahogy nincs affinitásom.

2017. nov. 29. 12:16
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
95%

Igen, töltöttem, Tavaly először életemben.

Idén is egyedül fogom.

Annyira nem hat meg, a szilveszter soha nem volt nagy jelentőségű számomra.

Olvasok egy könyvet, megnézek egy filmet és lefekszem minél korábban, ennyi.

Viszont a karácsony... na az karcol rendesen!

Az pont nem olyan ünnep amit jó egyedül átélni.

A tavalyi nagyon rossz volt. Mindig családban ünnepeltem (gyerekkoromban nyilván szüleimmel, majd barátnővel, később saját családommal), ezek után borzasztó egyedül maradni a szeretet ünnepén.

Az ideitől is ráz már a hideg...

41f

2017. nov. 29. 12:32
 12/46 anonim ***** válasza:
54%
Én mindig be vagyok rúgva/drogozva szilveszterkor, nekem aztán tökmindegy.
2017. nov. 29. 12:35
 13/46 anonim ***** válasza:
86%
Igen, éjfél előtt pár órával dobtak..
2017. nov. 29. 12:39
 14/46 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Szerintem jobb, mint egy társaságban, ahol kívülállónak érzed magad.
2017. nov. 29. 12:47
 15/46 A kérdező kommentje:

ennyien?! ez azért nem semmi.

tök jóóó végre egy klubb amiben nem vagyok/leszek egyedül :D

2017. nov. 29. 12:50
 16/46 anonim ***** válasza:
85%

Már több karácsonyt is, sőt, karácsonyfát sem állítottam. Nálam elég hullámzó, hogy épp abban az évben hogy állok a karácsonyhoz: többször volt, hogy egyszerűen tudomást sem vettem róla, hogy ünnep van, kizártam ennek minden velejáróját. "Túlélni a karácsonyt" - ahogy az egyik film címe is mondja. Az idei sem lesz nagy durranás, de legalább most úgy néz ki, nem egyedül leszek(párkapcsolat nincs, családtagokkal töltjük a szentestét).

A Szilveszter meg nekem semmi másról nem szól, csak arról, hogy este (meg éjszaka) orrvérzésig kabarékat nézek - már előre várom a mostanit is :D

2017. nov. 29. 12:52
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem. Mindig volt valami szhar hely, társaság. Most egyedül akarom. Sokkal jobb lesz, mintha lenne ott valaki.
2017. nov. 29. 12:52
 18/46 Lazy Lover ***** válasza:
49%
igen nem is 1x az év többi napján is lehet bulizni
2017. nov. 29. 13:01
 19/46 anonim ***** válasza:
64%

Saját szilvesztereim:

1992-2005: Otthon családdal, akkor még létező szilveszteri adásokat nézve, mint Gálvölgyisó, Vastyúk is talál szeget, Mr.Bean szilveszteri rész, Heti hetes, Szeszélyes évszakok ünnepi adás, Fábri stb.

Kiemelem az egyiket (talán az 1999-2000 fordulót?) mikor az egész család összejött nagynénémék bazi nagy házában és néztük a Dáridót meg minden szart játszottunk.

2006: Kezdetben havernál, de haver 12:05 perckor már aludni akart (és előtte is voltak gáz dolgok, mint pl. mikor nézni akarta a fűrésziparról szóló dokufilmet), így másik haverral továbbmentünk és végül gazdaghavernál reggelig, de nem ittam sokat, rajtam kívül mindenki kiütötte magát, de remek szórakozás volt.

2007: Házibuli haverokkal, 4-en voltunk, gépzetünk, házimozi és haver felrobbantott egy adag petárdát majdnem eltalálta saját magát is, morbid ünnep volt.

2008: Nagyszüleimnél voltam és ez volt az utolsó olyan "klasszikus" Szilveszterem ami még nagyon nosztalgikus. Testvéremmel néztük az ünnepi gázműsorokat. De vicces volt, aztán roppanosvirsli éjfélkor, nagyapám 60 éve legjobb barátja és annak családja társaságában aztán nagyanyám fullra benyomta a Saskabarét sajnos, nagyapám egy kispisztollyal lövöldözött és a padlásról végignéztük a cigányok tűzijátékát.

2009: Haverék lásd 2007

2010-2012: Otthon, modern szilveszter, este még egy kis "szkrebl" meg sajtoskifli evés, aztán neten videóztam éves összefoglalókat.

2013: Exeméknél

2014: Totál depresszíven végigzabáltam és voltam akkor pszicho, hogy 10 órakor lementem sétálni a folyópartra és gondolkodtam, hogy hatásos lenne-e pont éjfélkor meghalni.

2015-2016: Új házunkban sima vidózós-netezős semmi hangulatom nincs szilveszterek.

Idén se lesz jobb, bár most legalább pénzem van egy ünnepi zugkoktélra.

2017. nov. 29. 13:03
 20/46 anonim ***** válasza:
Persze
2017. nov. 29. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!