Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Töltöttél már egyedül szilvesztert?
Ne menjünk bele. Olybá tűnik, egyedül töltöm a szilvesztert. Se barátok, se kapcsolat semmi.
Végignézem, és hallgatom ahogy mások buliznak, és jól érzik magukat.
26 vagyok, srác.
Nem empátiát várok, semmi ilyen, csak érdekel, hogy valaki valaha töltötte már teljesen egyedül?
Bár gondolkoztam hogy elutazok valahova..nyilván ott is egyedül lennék, de legalább új helyen.
Az hogy teljesen ismeretlenül csak bemenjek egy discoba ilyesmi valahogy nincs affinitásom.
Tolottem.
olyan is volt, hogy dolgoztam. Most sem lesz nagy buli, mert most meg elsejen dolgozom..
Soha.
16 éves koromig a szüleimmel, aztán 2 évig barátnőkkel, azóta mindig a pasimmal.
22L
Sokat, vagy ép dolgoztam. Úgy, éjfél után szoktam ágyba bújni. Valami rejtélyes oknál fogva, szilveszterkor, már 21 órakor aludni szoktam.
Volt, hogy szilveszterre, egyedül foglaltam helyet. A hangulat végett, ilyenkor, mindig gyorsan lett társaságom.
Sőt, üzleti kapcsolat is.
Most lesz a 6. évem, amiben egyedül töltöm a szilvesztert. Már az lenne furcsa, ha nem így lenne. :)
3X/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!