Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Töltöttél már egyedül szilvesztert?
Figyelt kérdés
Ne menjünk bele. Olybá tűnik, egyedül töltöm a szilvesztert. Se barátok, se kapcsolat semmi.
Végignézem, és hallgatom ahogy mások buliznak, és jól érzik magukat.
26 vagyok, srác.
Nem empátiát várok, semmi ilyen, csak érdekel, hogy valaki valaha töltötte már teljesen egyedül?
Bár gondolkoztam hogy elutazok valahova..nyilván ott is egyedül lennék, de legalább új helyen.
Az hogy teljesen ismeretlenül csak bemenjek egy discoba ilyesmi valahogy nincs affinitásom.
De nekem nem jelent annyit a szilveszter, nem is nagyon szeretem. Karácsonykor vagy szülinapon sokkal rosszabb egyedül. A szilveszter csak arról szól, hogy dec. 31-ből jan. 1. lesz és bulizunk, mert valaki kitalálta, hogy januárral kezdődik az év.
2017. nov. 29. 13:07
22/46 anonim válasza:
Igen. Pont szakítás után. És tudod, jó volt. Enyhe idő volt, beültem a kocsimba, kiautóztam egy gyönyörű horgásztóhoz, ott voltam éjfélkor, meg még egy- két órát. Egyedül voltam, de nem magányos és bizony rendet raktam a fejemben is😀
2017. nov. 29. 13:07
23/46 anonim válasza:
Amikor 12 év után elhagytam a vőlegényem és külön költöztem, az első szilvesztert végighonfoglalóztam. Aztán a másodikat is, a harmadikat is ... stb. Utálom a szilvesztert, de ez mindig is így volt.
36/N
2017. nov. 29. 13:12
24/46 anonim válasza:
Mi szilveszterkor mindig itthon vagyunk a férjemmel, társasozunk, zenét hallgatunk, stb, de egyik évben épp akkor volt az egyik kedvenc zenekarának a koncertje, szóval ő elment, én maradtam. Végignéztem az összes tinikori kedvenc romantikus filmemet, tök jó volt kicsit újra 13-4 évesnek lenni. :D
2017. nov. 29. 13:29
25/46 anonim válasza:
Persze. Mi van abban? Csak azért mert be van írva a naptárba, hogy "szilveszter", attól még ugyanolyan nap, mint a többi. Mindig kiválóan éreztem magam egy üveg borral, egy tál nasival, meg pár jó dota meccsel.
2017. nov. 29. 13:30
26/46 A kérdező kommentje:
Edgar:
a folyóparton sétálós dolog nekem is eszemben van..talán ezt fogom tenni...
Mindenki:
ez mind annak a példája, hogy az ember egyedül is boldog lehet. Úgy ahogy, de lehet! köszönöm, hogy legalább adtok valami szálat amibe kapaszkodhatok, hogy van még más is egyedül.
2017. nov. 29. 13:32
27/46 anonim válasza:
Nem vagyok oda ezekért az ünnepekért,de annyit idén megteszek hogy fát állítok,meg teszek fel hangulatfényt,picit dekorálok,de semmi több,mert egyedül leszek.Szilveszterkor se csinálok semmit,biztos rossz lesz picit,de majd nézek valami jó filmet,másnap meg arra gondolok hogy milyen jó hogy nem vagyok másnapos.
2017. nov. 29. 13:37
28/46 anonim válasza:
Én már 4 éve, hogy egyedül töltöm a szilvesztert. Szóval igen, töltöttem.
2017. nov. 29. 13:58
29/46 anonim válasza:
Majdnem voltam már 3szor társas magányban. 31 vagyok 29és 28 évesen is szüleimmel itthon 27 évesen akkor Ausztriában dolgoztam 2hete ismertem az munkatársaim, a szálláson voltunk de a legjobb akkor volt amikor elvonúltam egyedűl. de kb úgy ők a ház egyik végén én a másikon. Gyerek koromban olyan jó szilveszteri műsorok voltak a tvben mostanában gyengék :(. Különben csak úgy egy 5let, viszonylag sokan írják itt,hogy egyedül lesznek csinálni kellene egy ilyen társas bulit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!