Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatal lányok-nők jelentős része miért nem tud főzni?
"Orulj neki inkabb, ha meg tud csinalni egy etelt heti 1x ugy, hogy szinte tokeles. (Nincs tulfozve, nem nyers, nincs oda egetve) Egy kis dicseret se artana osztonzes keppen. "
Nekem nincs minek örülni, nincs barátnőm, sose volt, max. a saját főztömnek örülhetek.
"Az egyesek elvárásaitól szájhabzást kapó csajok ugye maguk semmit nem várnak el a párjuktól? :)"
Nincsenek különösebb elvárásaik, elég ha jóképű, intelligens, humoros, pénzes, szórakoztató a srác, az se árt ha jól dug.
Emellé legyen kreatív nehogy elunja magát a libus.
Ha nincs nod, se tapasztalod veluk, minek teszel ki ilyen kerdest?:D
Minek szidsz olyan temaval noket, amirol semmi tapasztalatod nincs??
"33-as válaszomra nem is reagáltál, pedig te kérdeztél engem, hogy mit szólok."
Azt hogy valószínűleg tinilány vagy még. Majd 20 felett megváltozol és egyből érdekelni fognak a nyaralások stb.
"Ha nincs nod, se tapasztalod veluk, minek teszel ki ilyen kerdest?:D
Minek szidsz olyan temaval noket, amirol semmi tapasztalatod nincs??"
Szerinted csak a nagy szerelemben együttélésben derülnek ezek a dolgok ki?
Már ismerkedéskor kiderül ha a nőnek pl. büdös a főzés mert ő királykisasszony.
""33-as válaszomra nem is reagáltál, pedig te kérdeztél engem, hogy mit szólok."
Azt hogy valószínűleg tinilány vagy még. Majd 20 felett megváltozol és egyből érdekelni fognak a nyaralások stb."
Ha meg nem tinilány vagy már hanem felnőtt nő, akkor te ideális nő vagy, sajnos ilyen kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!