Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság az egyedülálló, érett 30-40-es nők jelentős része miért fut fiatal srácok után?
Érdekes, engem sem találnak meg...
A válaszom:
Talán azért, mert csalódott a velük közel azonos korú hapsikban, és abban reménykednek, hogy talán egy fiatallal még lehet valami.
Csak úgy szólok, hogy ez már jó pár száz, ha nem ezer éve megy :D
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy ez miért van így. Az idősebb pasiknak miért kellenek a fiatalabb nők? :D Ne idegesíts már...
A nők energiájuk 905-át arra használják hogy más nőkkel versenyezgessenek és folyamatosan összehasonlításokat tesznek. Az öltözködés, smink, kinézet is jórészt erről szól, tudják, hogy a férfiaknak nincsenek ilyen téren nagy igényeik.
Önmaguknak akarnak bizonyítani, hogy versenyképesek még a fiatal lányokkal, holott valójában már nem azok, csak könnyebben hagyják magukat, mivel kisebb rájuk az érdeklődés, de 20 éve ők is szebbek voltak, és ugyanúgy hülyítettek mindenkit.
Ha ez igaz lenne, rengeteg pozitív válasz érkezne azokra a kérdésekre, hogy nem akar-e érett nő ismerkedni fiatalabb sráccal, vagy a hol ismerkedhetek érettebb nőkkel és hasonlók.
Én 38 vagyok, de sem én sem az ismerőseim nem ismerkedünk fiatalabb srácokkal, egyetlen volt osztálytársam járt egy darabig egy fiatalabbal, de igazából cikinek tartottuk inkább. Megkapni egy alkalomra - váljék egészségére de futni utánuk? Soha. Legföljebb ha annyira gáz az illető nő,hogy nem talál normális pasit és ki van éhezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!