Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság az egyedülálló,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság az egyedülálló, érett 30-40-es nők jelentős része miért fut fiatal srácok után?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 21:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kilences, tudod én elváltam, van gyerekem és eszem ágában sincs újra lekötni magam. Mielőtt könnyűvérűnek tartanál (amire amúgy magasról teszek) mindössze egyetlen pasival voltam illetve vagyok még mindig a válásom óta. Talán pont azért mert válogatok. Egy-két randi oké, de komoly kapcsolat csak olyannal akitől eláll a lélegzetem. És az nem egy huszonéves kölyök lesz :-)))
2015. júl. 22. 09:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Akitől eláll a lélegzeted, az most egy vitorláshajón spricceli a spermáját egy 24 éves csaj arcára, és nem gondol Rád. Hipergámia, az van.
2015. júl. 22. 11:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal több vagyok, mint 38, de amíg élek, válogatni fogok. Ha csak kettő van, akkor abból a kettőből, ha csak egy, akkor is válogatok, például hogy kell-e nekem az az egy, vagy inkább jó lesz egyedül. Soha nem fog eljönni az az életkor, amikor azt mondanám, hogy válogatás nélkül bárkivel.
2015. júl. 22. 11:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Te honnan tudod hogy kitől áll el a lélegzetem? Én az intelligens humoros, öntudatos, érett és tapasztalt férfiakat szeretem. És van is egy aki most pakolgat rendesen :-)Én nem szorulok rá gyerekekre. Az a nő aki tíz-húsz évvel fiatalabb fiúkákra bukik, lejjebb adja.

Ami pedig a fiatal lányokat illeti, meglepődnél hogy egy érettebb nő mennyivel könnyedebb és bevállalósabb mint egy huszonéves leányka :-) Én már nem akarom magam elvetetni senkivel, nem kell a szende szüzet játszanom, és magasról teszek arra, tisztelni fog-e holnap, mit gondol rólam stb.

2015. júl. 22. 13:05
 15/20 A kérdező kommentje:

# 9

Feltételezem inkább egyedül, mint olyan mellett, akit kevésnek érez magához. Engem sokkal jobban zavar, amikor az érettebb nőknek azt sulykolják, hogy már nincs sok lehetőséget párkapcsolat terén, ezért be kell érni jóval kevesebbel is. Csak azért, hogy legyen mellette valaki.

2015. júl. 22. 15:25
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem. Hogyhogy egy idősebb nőnek be kell érnie kevesebbel? Szerinted, aki húszon éves férfi, az kapásból értéktelen? Míg egy majd 40 éves nő értékesebb?

Egy 38 éves férfi fiatal, míg egy Ennyi idős nő nem annyira. Itt az élet vusszavágója a csajok előbb érnek maszlagra, ami lehet, hogy igaz is, de előbb us használódnak el. 38 évesen rohamosan csökken a nő legnagyobb értéke, a gyerekszülés. Amelyik nő már bem képes egészséges gyereket szülni az selejt. Férfiként 60 évesen us csinálhatsz gyereket. Ráadásul a 30 végi 40 eleji faszik is a 20 körüli Max 30 eleji nőket választják, nem a 38 éves lelakott luvnyákat. Tehát ennyi idősen el is áshatid magad.

2015. júl. 22. 23:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Jaj,utolsó te jó nagy marhaságokat írsz,mert a megrozzant 40 körüli férfiaknàl sorban állnak ám a fiatal nők :)Egyébként a férfiaknál is rizikós a gyerekvállalás 40 felett,a 60 éves bácsikák pisilésen kivül sok mindenre nem tudják már használni a farkukat,meg egyébként is,ki le nem szarja ezt az egész gyerek témàt?
2015. júl. 23. 00:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Tényleg hülyeséget ír. Be kell regisztrálni bármelyik társkeresőre 40+ nőként, és lehet csodálkozni, hogy hány 20-30 közötti fiatalember akar megismerkedni.

Meg most nem azért mondom, de 16 évvel fiatalabb barátom van.

2015. júl. 23. 00:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Azok nyilván csak dugni akarnak.

2015. júl. 23. 22:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért? Szerinted én mit akarok? :)
2015. júl. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!