Miért lett ennyire embertelen a fiatalok jelentős része?
Kedves kérdező!
Én pont benne vagyok a kiközösítésbe, elutasításba, kibeszélés....stb, mert normális vagyok és nem olyan, mint a többi.
Én azt mondom neked, hogy a szülőből indul ki minden. Nem hiába ,,Gyümölcseikről ismerik meg a fát."
Ez igaz teljes mértékben. Én azokkal, akikkel vagyok most egy csoportban, azt tapasztalom, hogy amilyen a gyerek, olyan a szülő.
A szülő rossz nevelése ront el mindent. Nincs szigor, rá van hagyva a gyerekre minden, sőt sokan inkább pénzzel tömik a gyereket, csak ne kelljen 5 percet foglalkozni azzal, mit csinál, vagy mi van vele.
3:
,,és pár nap múlva már nem is emlékeznek rá, hogy valakinek lelkébe gázoltak"
Jajj, dehogynem emlékeznek! Akkor emlékeznek csak igazán, meg bántják jobban.
Nekem amiatt nincsenek barátaim, nem beszélek lányokkal, nem keresem emberek társaságát és azért ülök itthon 4 éve minden nyáron és suli után mert az általános iskolás osztályom mindig bántott engem és sosem érdekeltem senkit.
Most 16 éves vagyok.
De már ilyen leszek egy életre.
8:
Ugyanez vagyok én is. Akkor azért nem keresem én sem emberek társaságát, nem mozdulok ki....stb?
Jó megtudni.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!