Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatal lányok-nők jelentős része miért nem tud főzni?
"azt válaszolná a követelőzéseikre"
Milyen követelőzésről beszélsz? Mert én egyet sem fogalmaztam meg.
"Szerintem meg nyaralni felesleges, meg drága ruhákat venni, meg étteremben feszíteni, meg AUDI autót vásárolni.
Mit szólsz?"
Drága ruhám nincs, autóm nincs, és megvagyok nélkülük, étterembe nem járok, nyaralni nem szeretek, mert gyűlölöm a meleg időt, de az északi országokat szívesen bejárnám. Feleslegesnek felesleges, de utóbbi érdekel.
"Milyen követelőzésről beszélsz? Mert én egyet sem fogalmaztam meg."
Csak szerinted mondjuk felesleges meglepni a párodat valami finom étellel mire hazaér.
Szerintem meg elvinni téged nyaralni felesleges.
Fúú de jó lehet veletek...
"A mai fiatal lányok-nők jelentős része miért nem tud főzni?"
Az anyád p**csá*jáért,azért! Nem vagyunk szakácsok,sem bejárónők,nem kötelességünk a pasit kiszolgálni.Ha éhes,főzzön ő magának.
"Csak szerinted mondjuk felesleges meglepni a párodat valami finom étellel mire hazaér.
Szerintem meg elvinni téged nyaralni felesleges."
Mivel nem tudok és nem szeretek főzni, elvárni tőlem ezt eléggé megalázó. Mintha arra kérném a páromat, hogy rittyentsen ide egy szekrényt, vagy tanuljon meg zongorázni, mert nekem olyan pasika kell, aki meglepizik. Ez ugyanolyan megalázó lenne neki.
Nem kell engem vinni nyaralni, nem vagyok kutya.
"Az anyád p**csá*jáért,azért! Nem vagyunk szakácsok,sem bejárónők,nem kötelességünk a pasit kiszolgálni.Ha éhes,főzzön ő magának."
Én főzök is magamnak ha éhes vagyok.
Nekünk miért kötelességünk elviselni a sok női hisztit meg mindenféle progamokat kitalálni mert a barátnőitek közösségi oldalain látjátok folyamatosan hogy ki melyik országban tombol a pasijával?
"A mai tizen huszonéves generáció az amelyik nem akar, nem tud, sikítva menekül a gőzölgő konyha elől.
"
Kb. 35 éves koromban kezdtem el főzni, mivel áttértem egy egészségesebb étkezésre, ami a máshol vett, rendelt kajákkal nehezen lett volna megoldható.
N
Egyebkent a pasiknak se azt kene elvarniuk, hogy a no ele rakja ugyan azt a minosegu 5 fogasos menut, mint amit anya meg mama csinal. Bennuk ott van tobb evtizednyi tapasztalat, johogy a kisujjukbol kirazzak, neked meg ez az alap.
Egy 20-on ev csaj meg csak probalgatja a szarnyait ilyen teren, felteve ha nem 10-en eves koratol foz, ami nem valoszinu, mert manapsag mar a lanyok is tobbet tanulnak, igy kitolodik ez az egy szakacsosdi a fiatal felnott kor elejere. Orulj neki inkabb, ha meg tud csinalni egy etelt heti 1x ugy, hogy szinte tokeles. (Nincs tulfozve, nem nyers, nincs oda egetve) Egy kis dicseret se artana osztonzes keppen.
Ha nehany nyomorek sikertelen kajakeszites eseten leszidja a not (szepen fogalmazva) hogy fozni se tud, meg szep, hogy elveszi az egesz kedved tole. Ilyennek en se csinalnek egy vajas kenyeret se, nem hogy menut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!