Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 evarasom a lanyok fele. Jogos?
1. Minden nap mosson fogat.
2. Minden nap furodjon meg legalabb egyszer alaposan.
3. Hajat minimum hetente mosson.
4. Kakilas utan furodjon meg, persze, ha lehetosege van ra, de nedves torlot feltetlen hasznaljon. Nem muszaj teljesen lefurodni, csak lent.
5. Pisiles utan torolje meg magat arra alkalmas torlovel.
6. Szex elott kozvetlen furodjon meg alaposan.
7. Ugy ne csokoljon, hogy nem friss a lehelete.
8. Hasznaljon fogselymet.
9. Hasznaljon izzadasgatlot, parfum nem muszaj.
10. Egy bugyit, zoknit,olyan felsot, ami a kozvetlen hozzaer a felsotestehez maximum 1 szer vegyen fel 2 mosas kozott.
20F
46 nagyon tudományos!!!:DDD Mindig tanul újat az ember!!!!:-)
Szerintem az a tuti biztosha te mosod meg a sgget szaras után! Meg van az a fertőtlenítő spray amit a nővérek hasznalnak vervetel előtt! Azt szerezdbe! Meg egy mikroszkopot! Azon nezheted a csaj seggen van e baci!:-):-)
Fogselyem olyan gusztustalan.
Nekem pl kilincsfobiam van, meg a csap fogoja amit koszos kézzel kinyitsz tiszta kézzel elzárász...juj
Szóval akkor hagymás étel után te vársz, hogy elmúljon, addig semmi puszi?
Kiül az ember bőrére is az illat, rágóval el sem lehet nyomni, fogmosással meg pláne nem. Mentolos hagyma még borzasztóbb, mint a hagyma magában.
Nekem szűzjány koromban voltak ilyen elképzeléseim. :D
Mert hát Hollywoodi filmekben minden olyam tiszta, a szex sem mocskos, csak finom, szűzies. De aztán jön a valóság, hidd el, lejjebb adsz ezekből. Nem igénytelenségből, csak ha reggel jön rád a kangörcs, elkapod majd a szerelmedet büdös szájjal is.
A DSM-ből jutott eszembe egy betegség, amikor valaki nem mer szexelni, mert undorítónak találja a szex közben keletkező nedveket/szagokat/hangokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!