Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 evarasom a lanyok fele. Jogos?
1. Minden nap mosson fogat.
2. Minden nap furodjon meg legalabb egyszer alaposan.
3. Hajat minimum hetente mosson.
4. Kakilas utan furodjon meg, persze, ha lehetosege van ra, de nedves torlot feltetlen hasznaljon. Nem muszaj teljesen lefurodni, csak lent.
5. Pisiles utan torolje meg magat arra alkalmas torlovel.
6. Szex elott kozvetlen furodjon meg alaposan.
7. Ugy ne csokoljon, hogy nem friss a lehelete.
8. Hasznaljon fogselymet.
9. Hasznaljon izzadasgatlot, parfum nem muszaj.
10. Egy bugyit, zoknit,olyan felsot, ami a kozvetlen hozzaer a felsotestehez maximum 1 szer vegyen fel 2 mosas kozott.
20F
Nincs olyan, hogy jogos, ha te ezt várod el, akkor ezt várod el.
Nekem a szarás után fürdéssel van csak bajom, mert többször is szoktam egy nap, és már máshol olvastam, hogy tiszta bugyit kell az ilyen után felvenni, egy nap meg nincs kedvem 4 bugyit elhasználni. De nedves törlőkendőt természetesen használok.
Jogos?
Nincs jogszabály, hogy hány elvárásod lehet. Az egy másik kérdés, hogy találsz e olyat, aki teljesíti.
Mert a nőknek meg jogukban áll azt mondani, hogy le vagy ... a szabályaiddal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!