Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 evarasom a lanyok fele. Jogos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 evarasom a lanyok fele. Jogos?

Figyelt kérdés

1. Minden nap mosson fogat.

2. Minden nap furodjon meg legalabb egyszer alaposan.

3. Hajat minimum hetente mosson.

4. Kakilas utan furodjon meg, persze, ha lehetosege van ra, de nedves torlot feltetlen hasznaljon. Nem muszaj teljesen lefurodni, csak lent.

5. Pisiles utan torolje meg magat arra alkalmas torlovel.

6. Szex elott kozvetlen furodjon meg alaposan.

7. Ugy ne csokoljon, hogy nem friss a lehelete.

8. Hasznaljon fogselymet.

9. Hasznaljon izzadasgatlot, parfum nem muszaj.

10. Egy bugyit, zoknit,olyan felsot, ami a kozvetlen hozzaer a felsotestehez maximum 1 szer vegyen fel 2 mosas kozott.

20F

2017. nov. 19. 16:52
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
30-as, azert irtam melle annak a resznek.
2017. nov. 19. 18:16
 32/55 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, alaposan le kell öblíteni. Ha már le tudom mosni a nedves kendő maradékát, akkor inkább megmosom vízzel és lemosóval.
2017. nov. 19. 18:26
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

Istenem. Ennyi választ

De most tényleg, ki a rézfaxú baglyot érdekel, hogy szüzike álmában a bal kezében a brokival milyen szempontokat állít fel.

Ez csak ahhoz kell, hogy el tudja magyarázni, hogy miért érintetlen még ennyi idősen is.

2017. nov. 19. 18:32
 34/55 A kérdező kommentje:
Neked kell ez a degradalas arra, hogy kimagyarazd az igenytelenseged.
2017. nov. 19. 18:40
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Tehát, kedves Kérdező, ha jól értem, az összes, fenti 10 elvárásodnak megfelelő

-pszichopata, agresszív, és tudatmódosítók hatása alatt álló,

-90 éves,

-150 kilós, 135 cm magas,

-falábú, vasorrú, üvegszemű, műfogsort használó,

-többszörösen büntetett előéletű,

-férjezett,

-rituális sebhelyekkel ékesített, kopasz, pörsenéses bőrű

hölgynek esélye van nálad?

Szép családi életet kívánok nektek bő gyermekáldással.

2017. nov. 19. 19:02
 36/55 A kérdező kommentje:
Tulgondoltad.
2017. nov. 19. 19:08
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem bírnálak még rövid távon sem elviseli kérdező. XD
2017. nov. 19. 19:09
 38/55 A kérdező kommentje:
Eddig komentek szerint az a baj velem, hogy nem szexelnek, szarszagu, hugyszagu, budos szaju lannyal. Itt nem is lepodok meg ezen, ahol alap a szexualis eletukben az embereknek, hogy egymas szajaba szarnak.
2017. nov. 19. 19:21
 39/55 anonim ***** válasza:
95%

Te hülye vagy, a kérdésedben felsoroltak közül meg nem is igazan van kivetni való dolog, bár reggel én max szájra puszit adok és nem csokot.

De a valaszaidat elnezve, ne is haragudj de biztos vagyok benne hogy nem voltal meg novel, vagy ha igen egy igénytelen nagyravágyó szxrral amilyen Te is lehetsz kedves kérdező, hol szxrszagu meg hugyszagu bárki aki rendszeresen tisztalkodik? Hol elsz te? Tapasztaltam hogy valaki feloraval zuhanyzas után szxrszagu? Szerintem összefosta magat a rohogestol miután közölted a hulyesegeidet vele....

Ilyen abberalt igényeket tamasztasz a csajaid? Ele, mit szólnál ha ok is kozolnek hogy nem szopnak le mert onnan hugyozol ahonnan a gxci is? Mosdó előtt és utan is Moss kezet ugyanis hozzáersz ugyanúgy a pelodhoz, tele van bakteriummal, vagy hugyozas után te is nedves torlokendovel torolgesd át hiába a férfiaknak nincs szüksége erre, Te csináld csak meg.

Ja meg legyszike úgy élvezz már el h ne legyen minden tiszta info sőt ha lehet tarsd is vissza mert tok gusztustalan, Ja meg keserű főleg ha nem fürdés után 5 perccel élvezel el

Te Szerencsetlen

2017. nov. 19. 19:55
 40/55 A kérdező kommentje:
Nem ertelmezed amit irok, es azert vergodsz, ami nincs is.
2017. nov. 19. 19:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!