Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen velem lenni, lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen velem lenni, lányok?

Figyelt kérdés

Szeretek szeretni, birtokolni, programokat csinálni, főzni, mosni, takarítani.

Jelenleg épp egy koxkúrán vagyok, ami miatt szegény párom(akivel 3 hónapja vagyok együtt és nagyon szeretem) kezdi kevésnek érezni magát(mapi 4-5x rámászok, pedig bikini-modell 10/10).

Ha felidegesítenek az utcán, akkor nem üvöltök, hanem rigeden török-zúzok ameddig a dühöm tart.

A szeretem magam férfinak érezni a szexben is, és fontos hogy kielégüljön ő is.

De mégjobb érzés, hogy amikor neki örömöt okozok, akkor az nekem mégnagyobb öröm tehát tulajdonképpen átvitt értelemben saját magam teszem boldoggá.

Kimutatom a szerelmem, holnap elviszem az operába páholyba pezsgővel.(neki annyira nem jön be, de nekem igen)

Viszont ha párom felidegesít akkor elküldöm a qrvaanyjába, ő is engem, mocskolódunk aztán jön mindig bújni... Szinte mindig az én érveim rámítanak, én irányítok, én mutatom az utat.

viszont történt valami: ha meg kéne válnom mindentől és dobbantenék, akkor valószínüleg nem.

Szeretem, bármit megtennék érte, de mégsem érzem hogy lenne köztünk kapocs...

ez több mint barátság, és több is mint szerelem...

Adjatok ennek a helyzetnek nevet.

korral,nemmel

piros pont automatikusan a gané kommentekért

#mr.tökély
2017. nov. 16. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Röviden és törmören, xar.
2017. nov. 16. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A szellemi fejlődés még nem ért el hozzád. :D
2017. nov. 16. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tanultam pszichiátriát, nem tudom pontosan megfogalmazni a diagnózist.
2017. nov. 17. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Nárcisztikus pszichopátia ( narcopatia).

44/ f.

2017. nov. 17. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Na végre, ilyen egy igazi Férfi! Bár nekem jutott volna ilyen...

25/L

2017. nov. 17. 09:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Emberi. Képtelen lennél velem lenni.
2017. nov. 17. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!