Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tudnátok sugar babyk lenni?
Olvastam egy cikket, hogy az Egyesült Királyságban több mint 600 000 sugar baby él. Nyíltan felvállalják, hogy gazdag fériakkal tartatják ki magukat. Részlet a cikkből:
"Hogy tudsz lefeküdni egy hatvan feletti palival?...-Miért ne?- kérdezett vissza a csinos diáklány. "Jobban érzem magam az idősebb férfiakkal, mint a korombeli fiatalokkal, akik el vannak szállva maguktól miközben alig tudnak valamit a világról. A pasim nemcsak, hogy minden kiadásomat fedezi, de még udvarias és kedves is. Sokszor teszünk együtt nagyobb külföldi utakat. Párizsban pedig gyakran elvisz az Operába!"
Maximum abban az esetben, ha egy fiatal de gazdag sraccal talalnank egymasra es a penz csak plusz lenne. Akkor nem izgatna kulonosebben, hogy mondjuk o fedezne a kiadasaimat jofejsegbol, de nyilvan olyan dolgokkal is “lehuznam” mint 1-2 tanfolyam, esetleg a sajat vallalozasom elinditasaban segitseg. Ilyen full eltartott aki semmit nem csinal, semmit nem tanul, nem fejlodik, olyan semmilyen esetben sem lennek :D Es nem lennek egyutt senkivel akihez nem vonzodom, nagypapa komplexusom pedig nincsen, de meg apakomplexusom sem.
De egyebkent nem szorulok ilyesmire, tehat nem is gondoltam soha ra, szerencsere a csaladom tamogat anyagilag is barmiben.
600000 az a nok 1.5% a tehat 66-67 lanybol az semmi ezek szerint van tartasuk a nőknek
Tiszteletem
Nem.
Nyilván hatalmas anyagi biztonságot ad a pasi, de én nem kérnék belőle, akár fiatal, akár idős.
24L
A gondolattól is felfordul a gyomrom...
Valahol mélyen amúgy irigylem ezeket a prostikat, mármint hogy tényleg van gyomruk egy vén szivar farkát szopni, és ezért cserébe kb. fullra be van biztosítva a jövőjük... szóval valahol azért ez egy tök jó dolog lehet, h nem csinálok lófhaszt sem, de tele vagyok pénzzel, ill. egyengetik az utamat...
Miközben pl én a belemet kidolgozom egy kibaxott előléptetésért (amire mellesleg férfi kollegák is pályàznak, ergo az esélyem kb. nulla). Szóval be kell valljam, valahol irigykedem ezekre a qrvákra, hiszen sokkal kevesebb erőfeszítést tesznek, mégis ugyanott, sőt előrébb lehetnek, mint én.
Emellett viszont fennáll az eredeti helyzet is: egyszerűen nincs gyomrom ehhez, és ez szó szerint értendő; az első alkalommal telibe okádnám azt az ürgét, akivel pénzért cserébe kellene kefélnem... pfhejj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!