Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 evarasom a lanyok fele. Jogos?
1. Minden nap mosson fogat.
2. Minden nap furodjon meg legalabb egyszer alaposan.
3. Hajat minimum hetente mosson.
4. Kakilas utan furodjon meg, persze, ha lehetosege van ra, de nedves torlot feltetlen hasznaljon. Nem muszaj teljesen lefurodni, csak lent.
5. Pisiles utan torolje meg magat arra alkalmas torlovel.
6. Szex elott kozvetlen furodjon meg alaposan.
7. Ugy ne csokoljon, hogy nem friss a lehelete.
8. Hasznaljon fogselymet.
9. Hasznaljon izzadasgatlot, parfum nem muszaj.
10. Egy bugyit, zoknit,olyan felsot, ami a kozvetlen hozzaer a felsotestehez maximum 1 szer vegyen fel 2 mosas kozott.
20F
Sajnos régen tanultam pszichológiát, de van valami betegség, ami tipikusan illik a kérdezőre (majd valaki kisegít, akinek fiatalabbak az emlékei).
Amikor borzasztó merev szabályokat állít fel, bedobozolja a világot, és ebből semmilyen körülmények között nem enged. Elsőre még nem is feltétlen tűnnek a szabályok teljesíthetetlennek, de a való életben egyszerűen nem lehet megfelelni nekik, mert mindig, kivétel nélkül minden esetben szó szerint értelmezi őket.
“A nap végére nem leszel olyan állapotban, hogy szexelj.”
Én tudod mikor nem vagyok olyan állapotban?
Mikor :
-alszom
-eszem
-WC-n vagyok
-vezetek (de van aki vezetés közben is megoldja)
Én amúgy nem értem ezek a szabályok miért a higéniára vonatkoznak.
Mármint a szex eleve egy mocskos testnedves dolog. Ha előtte megfürdötök 5 perc után már izzadságban és nyálkában tocsogtok. Az folyik az ányneműre, abban fekszel a tiszta testeddel.
Arról nem is beszélve, hogyha szép tisztára törli is az ember a fenekét nedves kendővel, egy pukival ugyanolyan mikroszkópikus kakidarabok lesznek rajta, mintha csak wcpapírral törölte volna meg.
És nem csak reggelente kellemetlen az ember lehellete, hanem egy kiadós köménymagos vagy fokhagymás vagy hagymás étel után is.
Miért csak a reggeli zavar? Vagy mosson fogat a másik minden étkezés után?
Azt tudod amúgy, hogy a nőknek van normál esetben is folyásuk? Tehát, ha meg is törölte magát pisilés után, 10 perc múlva egyéb váladék folyhat ki belőle, ami pont annyira nemtiszta, mint a pisi.
Amúgy nekünk azért nem kell a nedves törlőkendő kakilás után, mint a babáknak, mert nincs rajtunk pelenka, mint a babákon, ami hozzányomná a kakit a bőrünkhöz.
Ha megfigyeled, mikor ráülsz a wcre, kitágul a lyuk a fenekeden és kicsit "kifordul", tehát a belső résszel érintkezik csak a kaki, ami visszahúzódik, miután nincs, ami kitágítsa. Néha a visszhúzódás során kinyomódik egy pici maradék, ha hígabb a széklet, de legtöbbször az én wcpapírom kakilás után makulátlannak tűnik(persze azért megtörlöm, mert sosem lehet tudni).
Szóval én egyáltalán nem tudom megérteni az ilyen tisztaságmánia mögött rejlő logikát.
38-as vagyok.
Nem is emlékszek, mikor röhögtem ennyit itt.
Nem arról van szó, te szerencsétlen, hogy "egymás szájába sz.rnak", ( ezzel feljebb tetted az I-re a már amúgy is fent lévő pontot) hanem hogy elég irreális azt elvárni, hogy reggel rohanjon a csaj fogat mosni, mert én sem rohanok, csakhogy puszit adhassak a páromnak, de ettől függetlenül napi 3x mosok, plusz fogselyem, aztán meg kakilás után sem rohanok egyből zuhanyozni, meg mittudom én, mégsem vagyok undorító igénytelen, na szóval kérlek szépen sz.rd össze magadat. ( úgyis témába vág)
Fenyevekkel masabb, ha nedves torlot hasznalsz, vagy furdesz szaras utan. Probald ki, tapasztalni fogod.
Igen, vannak olyan etelek, amik utan nem szivesen csokolozok, pl hagyma. Erre illik oda figyelni. Gondolom, te sem mesz ugy randira, hogy elotte beversz 1 fej nyers voroshagymat.
Baxki,te hipochonder vagy,mondták?
6,7,9,10 pontok már betegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!