Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak itt ronda lányok?
Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Itt érkezett pár ilyen válasz. Eddig szinte csupa magával tökéletesen elégedett, "szépnek tartott" nők kérdéseit és válaszait olvastam.
2017. nov. 15. 21:37
2/23 anonim válasza:
Van egy-kettő, aki azt állítja magáról.
3/23 anonim válasza:
Tényleg vannak, de nem mindegyikük szingli. :"D <=
22/N
4/23 anonim válasza:
De hát a szépség relatív nem?
Szóval van akinek a csúnya szép, a szép meg csúnya.
Szélsőséges kereteken belül, az összes nő és férfi átlagos. Legyen az egy 10-ből tizes model, értékelhetetlen belsőbel...vagy ennek a fordítottja. De mindegy is ez, ezt nem lehet szabályba foglalni...ettől olyan nagyszerű.
5/23 A kérdező kommentje:
A szépség nem szubjektív meg relatív. Engem még soha senki nem tartott elfogadható külsejűnek se, nemhogy szépnek (najó, a nagymamám szerint szép vagyok). Aki ronda, az hogy tud párkapcsolatot kialakítani? Azért a szintén ronda férfiaknak is vannak igényeik, nem? Rondára nem áll fel...
2017. nov. 15. 21:50
6/23 anonim válasza:
Te inkább pszichológushoz menj.
Utána keress pasit, mert így tényleg, max rongyzsepinek fognak használni.
Legyen már benned önbecsülés, mi van veled ember?
7/23 anonim válasza:
Mint a belinkelt kérdésre választ adó, magát rondának aposztrofáló reagálok erre a kérdésre: a ronda jelzőt magamra úgy értem, hogy nem tartom magamat kimondottan szépnek, és más szájából sem hallottam még ezt a jelzőt (ellenben rondának már neveztek korábban, viszont ez nem jelenti, hogy nem vagyok magammal elégedett, egyszerűen csak nekem a külső szépség nem fokmérő, ellenben igényes vagyok, és ez a külcsínnel szembeni elvárásaimnak pont megfelel. :)
10/23 anonim válasza:
Érdemes volt feljönnöm ma este is :D nagyon jókat röhögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!