Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak itt ronda lányok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Itt érkezett pár ilyen válasz. Eddig szinte csupa magával tökéletesen elégedett, "szépnek tartott" nők kérdéseit és válaszait olvastam.
Én sokféle választ olvastam, tehát nem lep meg a kérdés.
Az viszont meglep, hogy miért foglalkoztat ez. Annál értelmetlenebb nincs is, mint anonim oldalon mások életével/kinézetével foglalkozni. Nincsenek emberek a környezetedbe, akikkel foglalkozhatnál?
Aki leír magáról egy sablonos szót, egy f##cking szó alapján biztos nem fogod megtudni sosem, hogy hogyan is néz ki az illető.
Szerintem azok szokták azt állítani, hogy a “szépség relatív”, akik se nem gyönyörűek, se nem rondák.
Egy szupermodell alkatú figyelemreméltóan gyönyörű lány nem fogja azt mondani, hogy a szépség relatív. (ahogyan a rondák sem)
Egy olyan lány viszont igen, aki hideg-meleg visszajelzéseket kap ismerkedéskor. Van akinek nagyon jó véleménye van rólam, és van akinek kevésbé.
Kedves Kérdező!
Nem, soha nem volt párkapcsolatom, de engem ez nem zavart soha, ahogy most sem, és bevallom, én nem is próbáltam soha. Szóval nem hiszem, hogy ez sokat segít rajtad, ha egyszer úgy vagy összerakva, hogy igényled. Az én esetemben szerintem ez így fair.
7-es voltam :)
Nem tudom, hogy ronda vagyok-e, de kövér igen, és az végül is rosszabb, mintha sovány lennék ronda arccal.
Nem volt még kapcsolatom, így kinézve nem is akarok. Nálam az egész egy ördögi kör. Félek lefogyni, mert nem akarok részt venni a párkapcsolatos dolgokban. Láthatatlan akarok maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!