Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak itt ronda lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak itt ronda lányok?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt érkezett pár ilyen válasz. Eddig szinte csupa magával tökéletesen elégedett, "szépnek tartott" nők kérdéseit és válaszait olvastam.

2017. nov. 15. 21:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem önbizalomhiányosokra vagyok kíváncsi, hanem aki tényleg mások szerint is ronda. Van párkapcsolatotok? Vagy volt már? Hogy sikerült összehozni?
2017. nov. 15. 22:01
 12/23 anonim ***** válasza:
58%

Én sokféle választ olvastam, tehát nem lep meg a kérdés.

Az viszont meglep, hogy miért foglalkoztat ez. Annál értelmetlenebb nincs is, mint anonim oldalon mások életével/kinézetével foglalkozni. Nincsenek emberek a környezetedbe, akikkel foglalkozhatnál?

Aki leír magáról egy sablonos szót, egy f##cking szó alapján biztos nem fogod megtudni sosem, hogy hogyan is néz ki az illető.

2017. nov. 15. 22:03
 13/23 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok, hogy mások hogy boldogulnak előnytelen külsővel. Én nehezen...
2017. nov. 15. 22:04
 14/23 anonim ***** válasza:
Valaki aki rondának gondolja magát mutatna képet? Kivancsi vagyok, milyen lányok gondolják magukat rondanak. F
2017. nov. 15. 22:07
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem azok szokták azt állítani, hogy a “szépség relatív”, akik se nem gyönyörűek, se nem rondák.

Egy szupermodell alkatú figyelemreméltóan gyönyörű lány nem fogja azt mondani, hogy a szépség relatív. (ahogyan a rondák sem)

Egy olyan lány viszont igen, aki hideg-meleg visszajelzéseket kap ismerkedéskor. Van akinek nagyon jó véleménye van rólam, és van akinek kevésbé.

2017. nov. 15. 22:10
 16/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem, soha nem volt párkapcsolatom, de engem ez nem zavart soha, ahogy most sem, és bevallom, én nem is próbáltam soha. Szóval nem hiszem, hogy ez sokat segít rajtad, ha egyszer úgy vagy összerakva, hogy igényled. Az én esetemben szerintem ez így fair.

7-es voltam :)

2017. nov. 15. 22:11
 17/23 Lazy Lover ***** válasza:
Csak azok vannak
2017. nov. 15. 22:20
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ronda vagyok-e, de kövér igen, és az végül is rosszabb, mintha sovány lennék ronda arccal.

Nem volt még kapcsolatom, így kinézve nem is akarok. Nálam az egész egy ördögi kör. Félek lefogyni, mert nem akarok részt venni a párkapcsolatos dolgokban. Láthatatlan akarok maradni.

2017. nov. 15. 22:22
 19/23 anonim ***** válasza:
41%
A szep lanyok folyamatosan hasznalva vannak, nem ernek ra itt valaszolgatni.
2017. nov. 15. 23:01
 20/23 anonim ***** válasza:
58%
Mondták már rám, hogy ronda vagyok, mert kövér vagyok. Van párom, jelenleg vőlegényem már,egyetemről ismerem. Volt egy csoportmunka még vmilyen órán amikor egy csoportba kerültünk, akkor kezdtünk beszélgetni aztán kialakult egy baráti viszony és ebből lett idővel párkapcsolat. Nem mondanám csúnyának a barátom, átlagos arcra és testalkatra is. Szerinte nincs velem semmi baj, tetszek neki így, viszont rajta kívül a családom is úgy "bókol", hogy milyen jól áll ez a ruha, de még szebb lenne ha kicsit fogynál vagy helyes pofid van, csak fogynod kéne hogy ne legyen ilyen kerek stb. Szóval azt hiszem megfelelek a ronda kategóriának és itt vagyok. :D
2017. nov. 15. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!