Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja hogy a lányok 99%-a smink nélkül baromi ronda?
Grammar Nazi Mode: ON
A kérdésed helytelenül lett feltéve, ugyanis nem határoztad meg a szóban forgó lányok számát, ergo nem lehet behatárolni, hogy az említett halmaz mégis mekkora lehet. Ha mondjuk úgy tetted volna fel a kérdést, hogy ".... az általam ismert/látott lányok 99%-a...", akkor máris lenne egy alapunk, miszerint a kérdéses lányok csak a te környezetedben lévőkre korlátozódnak. Arról a néhány kimaradt vesszőről ne is beszéljünk. Szóval a kérdés valahogy így hangzik:
"Én vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy az általam ismert lányok 99%-a smink nélkül baromi ronda?"
Legyen szép napod! Heil Shitler!
#grammar nazi:
a lanyok igenis jol definialt halmaz, azon nonemu egyedek akik nem csecsemok, asszonyok,milfek vagy nyanyak. es mellesleg nem #grammar nazicm, hanem math nazism... :)
Kár általánosítaní.
Van szép lány bőven csak nem te kellesz nekik! Szar ügy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!