Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja hogy a lányok 99%-a smink nélkül baromi ronda?
Figyelt kérdés
Az igen, te vagy az egyetlen féle kommentek is jöhetnek...2015. ápr. 18. 17:27
11/18 A kérdező kommentje:
10. Te is biztos minden kérdésed 3x ellenőrized nehogy valami helyesírási vagy fogalmazási hiba legyen benne, amiben beleköthetnének ;)
2015. ápr. 18. 17:39
12/18 anonim válasza:
igggen, normális emberek közül csak szerinted.
de amúgy kíváncsi vagyok, hogy ezen "ronda" lányok közül hánynak kellettél már :P
13/18 anonim válasza:
10es nagyon jól teszi :D én 5x szoktam! :D
14/18 anonim válasza:
Igen, te vagy az eggyetlen. 31 F
15/18 anonim válasza:
hülye fideszesek milyen okosnak hiszik magukat.
16/18 anonim válasza:
Nem, én is így gondolom. Lány vagyok.
17/18 anonim válasza:
Én azért egyáltalán nem mondanám h ronda, viszont sminkben sztem a lányok 99%-a jobban néz ki.
Az a maradék 1%, aki nem tanult meg sminkelni, és ízléstelenül magára ken egy vakolatot vagy bohócnak néz ki. Egy szép lányon is sokat dob a smink sztem.
De azért a ronda nekem olyan túlzás... nem rondák, csak olyan szürkék, átlagosak lesznek, ha nem sminkelnek.
18/18 anonim válasza:
igen, te vagy! :D
Bár abban igazad van, hogy a nagy részük eléggé csúnya smink nélkül
De szerintem a nagyon szép lányok smink nélkül a legszebbek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!