Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek képes egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek képes egy srác megváltozni egy lány kedvéért?

Figyelt kérdés
Ez a tipikus amerikai filmekből ismerős: macsó srác megváltozik a lány kedvéért dolog.
2017. nov. 18. 20:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
10%
Átmenetileg, igen
2017. nov. 18. 21:52
 22/28 anonim ***** válasza:

"Én nem kértem, hogy változzon meg, és nem is akarom megváltoztatni, nincsenek elvárásaim. Ő akar változni, de nem tudod elképzelni igazán, hogy ez lehetséges."

szürke kisegér örül, hogy a helyi nagymenő felfigyelt rá. a srác lehet, hogy éppen komolyan gondolja a változást (valószínűbb, hogy csak megdumálja a csajt), de az ilyen nagyon-nagyon ritkán tart pár hónapnál tovább, aztán a srác rájön, hogy sok még a csaj.

2017. nov. 19. 00:14
 23/28 A kérdező kommentje:
:D Vicces mennyire leírsz egy kérdésből, mindegy, nem vitatkozom, gondold ahogy akarod. A válaszokat köszi.
2017. nov. 19. 10:32
 24/28 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy a kérdésed mennyi mindent elárul rólad. Ha nem az lennél, akkor tudnád, hogy hogyan mennek ezek a dolgok, te viszont egy tapasztalatlan kislány vagy
2017. nov. 19. 10:40
 25/28 anonim ***** válasza:

# 20/24 Később, többször elgondolkodtam, de mindig arra jutottam, az elfogadás, önzetlen szerelem, ami megváltoztatott.

Nagy a valószínűsége, ha kéri, követeli a változást, nem lett volna változás. Így viszont igen, saját akaratból.

Akkor ébredtem rá, mikor egyik alkalommal, szó nélkül eltűntem egy hétre. Totál kómásan értem haza, a nappalit végig rókáztam:(( Ő meg csak szeretettel mosolygott, levetkőztetett, fürdetett, fektetett. Edényt hozott, ha még kiakar jönni valami. Valahol ott éreztem, nem ezt érdemli és nagy balfék leszek, ha ilyen nőt elszalasztok, bántom. Főleg, hogy én is nagyon szerettem/szeretem.

Kérdező, én nem macsó, hanem egy hüllllle alkesz, csöves voltam:(

Volt macsó ismerősöm, rajongtak érte a nők, két végén égette a gyertyát:) Azért, nála is jött egy olyan nő, akiért mind ezt dobta és régóta, boldog családként élnek:))

2017. nov. 19. 12:12
 26/28 anonim ***** válasza:

"Volt macsó ismerősöm, rajongtak érte a nők, két végén égette a gyertyát:) Azért, nála is jött egy olyan nő, akiért mind ezt dobta és régóta, boldog családként élnek:))"

Van ilyen történet? Van!

Igaz? Igen, igaz

Senki nem mondta, hogy nem fordulhat elő... Viszont ha körülnézel, akkor 1000 olyan történetre, ahol nem ez történik jut egy olyan, ahol ez.

Olyan is van, hogy valaki megnyeri a lottó 5-öt (pont a hétvégén is összejött valakinek), de azért ritkán tartjuk ésszerű döntésnek azt, hogy az utolsó filléred is nyugodtan verd el pénteken, mert úgyis jön a lottó, és utána nem lesz gondod a hétfői számlákkal.

2017. nov. 19. 12:19
 27/28 A kérdező kommentje:
De az volt a kérdés, hogy előfordulhat-e :D A kérdésemben, sőt a válaszaimban sem látni sehol, hogy ebben reménykednék. Egy kérdés, amire igen vagy nem válaszokat, esetleg tapasztalatot lehetne megosztani. De te, kedves 76%-os biztos valami telepata vagy, vagy nem tudom miből jön ez le neked, hogy mégis milyen ember vagyok, de wow, örülök, hogy nem ismersz személyesen.
2017. nov. 19. 13:14
 28/28 anonim ***** válasza:

# 26/27 Nem is azt írtam, hogy törvényszerű.

Ahhoz, két olyan embernek kell találkozni.

Azt nézem, sok ismerősöm fiatalon, mintaként élt, majd párkapcsolatban züllött le, kezdett el nőzni, stb. Az életben, semmi nem biztos és lehetetlen.

Azt meg a kérdezőnek kell eldönteni, megéri-é a próbát.

Kudarc lesz, hogy viseli el?

2017. nov. 19. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!